Nieuws

FM-opleidingen enthousiast over FMN-onderwijspackage!

Profielfoto van FMN Redactie
6 februari 2023 | 1 minuut lezen

Goed FM-onderwijs ligt aan de basis van het vakgebied. En van onze vereniging. Om die reden hebben we ons speciale onderwijslidmaatschap geïntroduceerd!

Afgelopen maanden is met alle erkende (HBO) FM-opleidingen gesproken over het nieuwe onderwijspakket. Hier hebben we veel enthousiasme mogen ontvangen en natuurlijk ook goede ideeën. Drie hogescholen hebben zich direct aangemeld! En dat is mooi; want hoe meer teams meedoen; hoe beter FMN meerwaarde kan bieden aan docenten én studenten! Komende maanden zal FMN zich zoveel mogelijk laten zien op alle opleidingen om studenten in te schrijven.

Studenten en natuurlijk ook FM-docenten konden al lid worden van FMN. Met ingang van dit jaar hebben we iets nieuws: een gratis aspirantlidmaatschap voor FM-studenten in combinatie met een (betaalde) inschrijving van het complete FM-opleidingsteam van de hogeschool. Een geweldig initiatief om de FM-opleidingen meer bij onze verenigingsactiviteiten te betrekken. De voordelen? Nog meer leuke en interessante activiteiten, mogelijkheden voor netwerken en kennisdeling voor de FM-student én het FM-docententeam. Waarbij we nadrukkelijk de afstemming en samenwerking opzoeken met het opleidingsmanagement, de studieverenigingen en FMN Young. We hebben elkaar nodig. Samen willen we meer bedrijfsbezoeken organiseren en bijvoorbeeld een (regionaal) carrière-event. Ook tijdens onze landelijke Connect-XL Events zal er, naast de uitreiking van de Student-Awards, meer aandacht zijn voor onze student-leden. Het speciale aanbod geldt voor alle erkende FM-opleidingen op HBO bachelor en masterniveau én associate degree.

Wil jij als organisatie iets betekenen in dit studentenlidmaatschap? Neem dan contact op met ons, via dit mailadres.