Column

De schouders eronder! Terugblik op de ALV

Wanneer we terugblikken op het afgelopen jaar, wat we gedaan hebben op de ALV van 19 mei jongstleden, zien we dat we niet alleen trots kunnen zijn op onze activiteiten.
Profielfoto van Michel Tobé
14 juni 2022 | 1 minuut lezen

 

Wanneer we terugblikken op het afgelopen jaar, wat we gedaan hebben op de ALV van 19 mei jongstleden, zien we dat we niet alleen trots kunnen zijn op onze activiteiten. Tijdens de ALV werd duidelijk dat leden meer betrokkenheid willen bij de vereniging en dat plannen meer gedeeld moeten worden. Het mag duidelijker zijn waar we als vereniging mee bezig zijn.

Tijdens de ALV kregen we kritische, maar terechte vragen van betrokken leden. We hebben uitdagingen! Onze begroting moet op orde, we hebben meer leden nodig, partners moeten gevonden worden, maar we moeten ook waar maken wat we met hen afspreken… We hebben activiteiten nodig om kennis te delen en ons te inspireren, maar bovenal om elkaar te ontmoeten. We hebben met het nieuwe bureau en de vele betrokken leden een basis om te bouwen, ons als bestuur scherp te houden en te helpen ons de schouders onder de vereniging te zetten. Daarvoor dank.

We gaan natuurlijk als bestuur deze handschoen oppakken. Wat is de koers die we als FMN willen varen, welke doelen streven we na, en wat zijn projecten waar we als vereniging aan werken? Plannen maak je samen en voer je gezamenlijk uit! Op 21 september willen we ’s avonds een meningsvormende vergadering houden over de plannen van de vereniging en hoe gaan we een en ander gaan realiseren. Een uitnodiging volgt nog, maar ieder betrokken lid is meer dan welkom om aanwezig te zijn om mee te doen!