Column

Babykoekjes... voor Zoete Koek...?

Koek en ander lekkers, voor iedereen. Nu ook voor starters van 6 maanden...!
Profielfoto van Hans G.J. Topée
Hans G.J. Topée
15 augustus 2022 | 1 minuut lezen

"Lekkers"

Je kent het wel, al dat lekkers en die koeken die de koekenbakkers voor ons maken. Volgens diezelfde koekenbakkers kun je er niet vroeg genoeg aan beginnen. Dus zijn er al jaren ook koekjes voor de starters van 6 maanden oud.

Op zich niets aan de hand zou je denken. Goed meegedacht!. Maar klopt het nu wel wat al die koekenbakkers claimen en wat ze ons willen verkopen? Helaas niet blijkt uit een rondje van de verslaggevers van de Keuringsdienst. Zeker niet als je kijkt naar hoe 'zachtjes' ze zijn.....

Koek kan best lekker zijn op zijn tijd. Maar dan wel goede. Hoe zit het met jouw facilitaire 'koeken'? Welke producten zet jij jouw collega's voor?

Klik hier voor de uitzending over: 'Lekkers'.

Facility Management

Weer een mooi verhaal over consumptie, voeding, gemak, gedrag en prijs. De consumptie die veelal door marketing gedreven wordt, en leidt tot gemak en hogere prijzen. Welzijn is het doel, maar wat is dat eigenlijk?

Ken jij de samenstelling, de herkomst, het etiket en de bijsluiter bij al jouw facilitaire producten? Welke waarde leveren we nu en wat wil die eindgebruiker eigenlijk, en wat is hij onderweg en thuis gewend. En welke rol wil de werkgever hierbij spelen. Je zult verbaasd zijn van de verschillen.

Ik gun ieder bedrijf zijn eigen 'lekkers-deskundige’!

Laten we vooral echte waarde en gevoel betrekken bij keuzes in al die unieke dingen die we mogen doen. Vooral met echte natuurlijke producten…!