Activiteit

16 juni De Dag Van De Hospitality! Meld je nu al gratis aan!

16 jun
16 juni 2021
10:00 tot 16:00
Digitale bijeenkomst
Soort: Online
17 mei 2021 | 1 minuut lezen

Dag van de Hospitality in teken GastVeiligheid

Hoe openen we veilig onze samenleving en welke rol kan hospitality daarin spelen? De tweede Dag van de Hospitality staat in het teken van GastVeiligheid. Tijdens ons live event op 16 juni delen vijf experts hun visie op veiligheid en gastvrijheid en u kunt daarbij zijn. Save the date!

Het is de tweede keer dat Welkom! de Dag van de Hospitality organiseert, een dag waarop alles draait om gastvrijheid, beleving én om het delen van kennis. Net als vorig jaar is het gelukt om vijf topsprekers te vinden die hun kennis vanuit verschillende disciplines met ons willen delen. Zij nemen de kijker live mee in hun wereld van veiligheid en hospitality.

Veilig en gastvrij

Bent u benieuwd naar de visie van de politie op veiligheid en gastvrijheid in een steeds veranderende wereld? Naar de kijk op hospitality in het beroepsonderwijs? Of bent u vooral op zoek naar praktische en eventueel technologische oplossingen voor het creëren van een veilige maar toch welkome bezoekbeleving? Tijdens de Dag van de Hospitality komen al deze onderwerpen aan bod.

Op het programma staan presentaties van hospitalityspecialist Luc van Bussel, veiligheidsspecialist Leo Mulder (Nationale Politie) en Rob van der Ploeg, Manager business development en strategie bij BOOM Uitgeverijen. Het middagprogramma is gereserveerd voor mooie technologische oplossingen. Gepresenteerd door Dragos Ion van ING en Paul van Beek, Business Development Manager bij Securitas Technology.

Bezoekbeleving van morgen

Tijdens de Dag van de Hospitality buigen we ons over de hospitality van nu en de bezoekbeleving van morgen. Een hybride kijk op veiligheid en gastvrijheid vraagt om nieuwe randvoorwaarden als het gaat om (bedrijfs)culturen en werkwijzen. Het creëren van een welkom gevoel, waarin mensen zich geborgen en veilig voelen, dat is de uitdaging voor de toekomst.

Hoe creëer je de ultieme bezoekbeleving? Waarom is hospitality zo belangrijk? En wat kunnen we van elkaar leren? Zet de datum in uw agenda en kijk, luister, en/of praat op 16 juni mee over misschien wel de belangrijkste thema’s van deze tijd: veiligheid en gastvrijheid. U kunt zich via deze website aanmelden.

7 juni 2021
7 juni 2021

De eerste spreker van DDVDH : Luc van Bussel

Gastvrijheid komt niet uit de lucht vallen. Maar wat is gastvrijheid dan wel? Volgens hospitality-expert Luc van Bussel is één ding zeker: gastvrijheid heeft alles te maken met veiligheid.

https://welkombijwelkom.nl/nieuws-en-opinie/gastvrijheid-begint-met-veiligheid-voor-de-gast/

7 juni 2021
7 juni 2021

Leren van de politie van morgen

De tweede spreker van DDVDH: Politie Nederland, Leo Mulder

Begrijp de dynamiek in je organisatie en denk er vervolgens goed over na hoe je hospitality inzet.

 

https://welkombijwelkom.nl/nieuws-en-opinie/leren-van-de-politie-van-morgen/