Activiteit

BLB Global Conference & Inspiration Tour (Editie 2022)

08 feb t/m: 13-02-2022
8 februari 2022 - 13 februari 2022
Congres
29 juni 2021 | 2 minuten lezen

Schrijf je nu in voor de eerste editie van Building Leisure Buildings Global Conference & Inspiration Tour van 8 t/m 13 februari 2022. Een waar avontuur!

Op 8 februari 2022 openden de deuren van de Wereldexpo in Dubai. Dankzij haar goede contacten met de overheid in de Emiraten heeft Building Leisure Buildings (BLB) deze buitengewone locatie en dit speciale moment gekozen voor de allereerste Building Leisure Buildings Global Conference & Inspiration Tour. Het goede nieuws: als FMN-lid kun je erbij zijn. Een waar avontuur!

BLB neemt je tijdens de Building Leisure Buildings Global Conference & Inspiration Tour mee naar unieke leisure- en hospitalitygebouwen in de Emiraten. Je krijgt kennis en expertise van leidende experts van lokale overheden, facility managers, toparchitecten, designers, ontwikkelaars, investeerders en ingenieursbedrijven. Ook delen zij hun ambitieuze plannen voor de toekomst. Verder bouw je tijdens deze tour aan een ijzersterk internationaal netwerk. Door kennis en kennissen te delen, verhoog je het succes van je eigen vastgoedprojecten. Neem een kijkje in de BLB-brochure of op de website van BLB om een indruk te krijgen van de tour en voorgaande inspiratiesessies.

Reis je mee?

FMN is partner van BLB en reist met de reis van de editie 2022 mee naar de Emiraten om deze tour bij te wonen. Als FMN-lid kun je ook mee en genieten van de ambitie, drive en energie van Abu Dhabi, Dubai en Sharjah. Vijf overnachtingen in het Hilton Dubai Al Habtoor City Hotel, exclusieve kijkjes achter de schermen in de indrukwekkende gebouwen, toegang tot de Dubai World Expo en toegang tot een exclusief netwerk. Dit alles en nog veel meer krijg je tijdens deze onvergetelijke tour. 

Alle informatie over de prijs, accommodatie en voorwaarden lees je in het inschrijfformulier en in deze brief waarin BLB en FMN je uitnodigen om mee te gaan.

Inschrijfformulier

Als je besluit mee te gaan, kun je het inschrijfformulier invullen, opslaan en mailen naar welcome@buildingleisurebuildingsconference.com

Building Leisure Buildings

Building Leisure Buildings is een hechte internationale business-community en actief in onder andere Engeland, Frankrijk, Dubai, België en Nederland. Het is de eerste keer dat BLB iedereen verzamelt in de Emiraten.