Activiteit

FMN-webinar ‘Hybride in evenwicht’

15 jul
Donderdag 15 juli 2021
12:15 tot 12:45
Webinar
Soort: Online
Profielfoto van FMN Redactie
2 minuten lezen

Wil je meer weten over hybride werken in evenwicht? Wil je leren van de visies en tips van experts en ontdekken hoe je die visies en tips kunt vertalen naar jouw unieke situatie richting management en medewerker? Op donderdag 15 juli om 12.15 uur organiseert FMN een gratis webinar over dit onderwerp.

Hybride werken is bij veel organisaties het onderwerp van alledag. Het aanbod in producten is groot en breed. Is jouw organisatie nu of binnenkort bezig met een vorm van invulling van werken en de fysieke omgeving? Dan moeten alle ingrediënten van de vraag van de medewerkers en het aanbod van management en ondersteuning goed én in evenwicht zijn. Een puzzel op zich nu we net weer proeven van vrijheid maar nog niet echt weten hoe het werkt of moet gaan werken.

Experts

De experts van deze webinar nemen je mee in hun wereld rond ‘hybride in evenwicht’. Luister naar en leer van:

 • Paulien Kreutzer (senior onderzoeker OneTwentyone.nl)
  “Momenteel bevolken vier generaties onze werkvloeren. Elke generatie heeft zijn eigen behoeftes en wensen als het gaat om werk. Deze verschillen kennen we en proberen we zo goed mogelijk te benutten. Nu is er meer nodig. Luister met name naar de jongste generaties. Zij hebben vaak vernieuwende ideeën. Zet de kracht van deze groep in om samen met alle generaties een frisse start te maken.”
 • Simone Leenders (strateeg simoneleenders.nl)
  “Hybride werken staat bij veel organisaties voor een hogere mate van individuele keuzevrijheid voor de medewerkers in hoe, waar en wanneer zij hun werk doen. Deze individualisering kent voordelen en uitdagingen waarbij de voordelen grotendeels voor de individu zijn, en de uitdagingen zich met name afspelen op het gebied van organisatie- en teambelang. Hoe blijf je met elkaar verbonden in een tijd waarin flexibiliteit en autonomie vooropstaan? Het behouden en versterken van sociale cohesie is daarop een antwoord.”
 • Daan Schipper (initiator ENTER HERE.nl)
  “Inclusiviteit in kantoorgebouwen of gebouwgebonden discriminatie? Wat en hoe kan de gebouwde omgeving – en in het bijzonder kantoorgebouwen – bijdragen aan gastvrijheid en ondersteuning van minderheden? Hoe is inclusiviteit stuurbaar door architectuur en het beheer van vastgoed?”
 • Hans Topée (conceptdenker met visie Dewerkplaatsfabriek.nl):
  “Wat herkennen we rond leiderschap en voor welke keuzes staan de leiders van organisaties? Hoe gaat het proces eruitzien? Welke faciliteiten zorgen voor de ondersteuning en welke ontwikkelingen zien we daar?”

Aanmelden

Lijkt het je interessant om deze webinar bij te wonen? Log in op het platform en druk vervolgens op de paarse knop onderaan dit bericht om je aan te melden. Als je niet kunt deelnemen aan de webinar, kun je je evengoed registreren. Wij sturen je dan later de opname toe. Nog geen deelnemer van FMN? Bekijk hier de mogelijkheden en sluit je bij ons aan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.