Activiteit

World Workplace Europe® '22

01 jun t/m: 02-06-2022
1 juni 2022 - 2 juni 2022
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
4 minuten lezen

FMN en IFMA organiseren opnieuw samen de inspirerende conferentie: World Workplace Europe®. Op 1 en 2 juni 2022 ben je van harte welkom in De Hallen Studio's in Amsterdam of via een Livestream. Het thema dit jaar is "Facility Management voor een duurzame toekomst".

World Workplace Europe is in Europa de grootste conferentie voor facility management en aanverwante stakeholders. Een jaarlijks terugkerend evenement dat het delen van ideeën en kennisuitwisseling faciliteert tussen professionals die de gebouwde omgeving ondersteunen en onderhouden. Om slimmere, efficiëntere, gezonde, duurzame en veilige faciliteiten te garanderen.

Wat is er nodig om duurzame groei op lange termijn voor onze faciliteiten te realiseren?
Om dringende klimaatdoelstellingen en Europese Green Deal-initiatieven te behalen, worden circulaire, schone en koolstofneutrale maatregelen genomen. Om een hybride personeelsbestand te ondersteunen, is een flexibele, ervaringsgerichte aanpak gewenst. Om veerkracht en wendbaarheid te behouden, is een door technologie ondersteunde bedrijfstransformatie nodig. Om betrokkenheid en groei te bevorderen, moet cultuur worden gefocust op innovatie, inclusiviteit en positieve impact.

Over World Workplace Europe®
Deze conferentie is het originele allesomvattende leer- en netwerkevenement over faciliteiten en hoe deze te beheren. Er is een mooi programma voor iedere Facilitair Managementprofessional voor elk punt in je carrière en in alle soorten faciliteiten. World Workplace Europe is de gouden standaard voor het ontdekken van nieuwe ideeën en technologie van over de hele wereld, die een impact hebben op de Europese Facility Management-industrie.

World Workplace Europe 2022 vindt plaats op een zeer unieke, duurzame en inspirerende locatie: The Hallen Studios in Amsterdam. Een unieke locatie die oorspronkelijk een remise was van de Gemeentelijke Trammaatschappij van Amsterdam en later werd omgevormd tot een cultureel centrum. De oorspronkelijke staat van het rijksmonument is behouden gebleven en er is een strakke, moderne en functionele vergader- en evenementenruimte gecreëerd.

Enkele highlights zijn:

 • Je krijgt best practices voor het verbeteren van de operationele efficiëntie, in de praktijk geteste strategieën om de productiviteit van werknemers te verhogen met een betere werkomgeving.
 • Je blijft op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de sector, zodat je ervoor kan zorgen dat jouw organisatie actueel, compliant en concurrerend is.
 • Je kan een leeragenda afstemmen op jouw functieverantwoordelijkheden en facilitaire vraagstukken.
 • Door contact te leggen met je collega's, experts op het gebied van onderwerpen en gerenommeerde leveranciers van oplossingen, kan je processen vergelijken, ideeën uitwisselen en weer aan het werk gaan met solide aanbevelingen voor het verbeteren van de werkplek.
 • Werkgevers die de permanente educatie van hun Facilitair Managementteam ondersteunen, zorgen ervoor dat hun faciliteit wordt beheerd door geïnformeerde professionals die voorbereid zijn.
 • Met volledige evenementregistratie krijg je een schat aan relevante, betrouwbare informatie op één plek, voor een betaalbare prijs.

Onze branche is essentieel voor het creëren en exploiteren van omgevingen die aan moderne eisen kunnen voldoen, zich kunnen aanpassen aan snelle verschuivingen en toekomstige verstoringen kunnen weerstaan. World Workplace Europe verkent de groeiende vaardigheden, aanpasbare denkwijzen en digitale toolkits die nodig zijn om onze faciliteiten, onze mensen, onze carrières en onze planeet te ondersteunen.

Nieuwsgierig naar het programma

Keynote sprekers
Arash Aazami neemt je op de eerste dag mee in zijn visie over de huidige staat van energie, een product met een lage rente, totdat het er niet meer is. Hij verrast je met inspiratie uit de natuur. 
Op de tweede dag van deze conferentie neemt Katja Schipperheijn je mee in de wereld van de lerende ecosystemen waar de symbiose tussen mens en machine zorgt voor het welzijn en de groei van de mens, organisatie en samenleving.

Tickets
FMN-leden krijgen korting op de toegangsprijs:
Deelname 2 dagen         € 450,=*
Deelname 1 dag             € 325,=*
Virtueel bijwonen            € 49,=*
En er is een speciaal studententarief
* Exclusief 21% BTW

Kom je ook?
Bestel hier je tickets

Bekijk de video!

Route
De binnenstad van Amsterdam is vrij druk. Dit zijn de alternatieven voor het bezoek aan De Hallen Studios:
Daarnaast is de Kinkerstraat opgebroken tot eind juni 2022:

Auto:

 • Parkeren onder De Hallen: ingang Bellamyplein (kleine parkeercapaciteit)
 • Parkeren QPark Europarking: ingang Marnixstraat 250 (daarna met GVB-tramlijn 7 naar halte Overtoom)
 • Park & Ride Amsterdam: Bos & Lommer (daarna met GVB-tramlijn 7 naar halte Overtoom)
  Let op! Betalen is vaak alleen met pin of creditcard.

Openbaar vervoer: 

 • Vanuit de richting Centraal station / Amstelstation: GVB Metro 53 naar metrostation Weesperplein (daarna met GVB-tramlijn 7 naar halte Overtoom
 • Vanuit de richting station Muiderpoort: GVB tramlijn 3 naar halte Marnixstraat
 • Vanuit de richting Centraal station: Perron B2 Tramlijn 17 naar halte De Clercqstraat

Locatie

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam