Activiteit

World Workplace Europe '22

01 jun t/m: 02-06-2022
1 juni 2022 - 2 juni 2022
Hybride bijeenkomst
23 augustus 2021 | 1 minuut lezen

Voortbouwend op een succesvolle driejarige samenwerking werken FMN en IFMA opnieuw samen aan een inspirerend en geslaagd World Workplace Europe. Op 1 en 2 juni 2022 vindt het congres plaats in De Hallen Studio's in Amsterdam.

World Workplace Europe (WWEU) is het grootste en meest gerespecteerde congres voor facility management en aanverwante stakeholders in de regio. Het congres wordt jaarlijks gehouden en faciliteert het delen van ideeën en kennisuitwisseling tussen professionals die de gebouwde omgeving ondersteunen en onderhouden om slimmere, efficiëntere, gezondere, duurzame en veiligere faciliteiten te garanderen.

Hybride concept

WWEU22 biedt plaats aan virtueel leren en persoonlijke verbindingen dankzij de hybride opzet. Deze combinatie van fysiek en virtueel zorgt voor inspirerende educatieve sessies en activiteiten, zoals facility tours en rondetafelsessies. Alle educatieve sessies worden live online gepresenteerd en opgenomen zodat deelnemers deze op hun gemak kunnen bekijken. Afhankelijk van de lokale COVID-19-beperkingen, zal de fysieke evenementenlocatie van WWEU in Nederland de meeste sessies live streamen via het evenementenplatform.

Ticketverkoop

Kijk voor meer informatie en het reserveren van een (virtueel) ticket op www.worldworkplaceeurope.ifma.org.

Bekijk de teaser!

Locatie

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam