Activiteit

IFMA's World Workplace Florida

26 okt t/m: 28-10-2021
26 oktober 2021 - 28 oktober 2021
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
5 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Van 26 tot 28 oktober 2021 worden World Workplace activiteiten op één locatie georganiseerd, te weten: Gaylord Palms Resort, Kissimmee, Florida, USA. World Workplace hervat de volledige conferentieprogrammering, inclusief educatieve sessies, keynote speakers, een welkomstreceptie, de expo, educatieve arena's en IFMA's Awards of Excellence-presentatie. De conferentie van dit jaar biedt ook een nieuwe opzet, waarmee deelnemers hun educatieve ervaring al op de eerste dag een vliegende start kunnen geven.

Vroege vogels

Diegenen die al arriveren voor het evenement daadwerkelijk start, kunnen zich inschrijven voor een 'CFM® Exam Prep Review' of een 'Deeper Dive-sessie' op maandag 25 oktober. De officiële opening begint op dinsdag 26 oktober om 08.00 uur, onmiddellijk gevolgd door een dag met gelijktijdige educatieve sessies . De expohal is woensdag en donderdag geopend. De conferentie wordt afgesloten op donderdag 28 oktober, na de 'Awards of Excellence' en afsluitende keynote spreker.

Quote IFMA-president en COO Don Gilpin

"We staan ​​te popelen om opnieuw persoonlijk samen te komen voor ons vlaggenschipevenement", zei IFMA-president en COO Don Gilpin. “Hoewel we nog steeds niet kunnen voorspellen welk niveau van normaliteit onze wereld heeft bereikt ten tijde van het evenement, hebben we vertrouwen in het vermogen van de Gaylord Palms om een ​​schone en veilige omgeving te bieden voor World Workplace. En met alles wat we het afgelopen jaar hebben geleerd over verantwoorde terugkeer in gebouwen, kan IFMA iedereen die aanwezig wil zijn verzekeren dat alle noodzakelijke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zullen worden genomen en gehandhaafd.”

Meer informatie

Informatie over dit evenement kun je vinden op de website van IFMA World Workplace