Activiteit

Maatschappelijk Vastgoeddag

09 dec
9 december 2021
Congres
21 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Dit is dé dag waarop het Bouwstenen-netwerk haar kennis deelt en nieuwe plannen presenteert voor de aanpak van het maatschappelijk vastgoed in Nederland. Thema's als het verduurzamen van de gebouwenvoorraad, het maken van sociale impact, verbeteren van bestaande voorzieningen en de opgave rond onderwijshuisvesting staan weer hoog op de agenda.

Verbouwend Nederland

Centraal thema is ‘Verbouwend Nederland’. Op de dag spreken we elkaar over zaken die van belang zijn om vooruit te komen. Dat doen we onder andere met Diederik Samsom vanuit Europa, Ali Rabarison, directeur VNG, Anko van Hoepen, bestuurder PO-raad, Doekle Terpstra van Techniek Nederland, Claudia Reiner, Klimaattafel en heel veel andere gasten.

Diederik Samsom sprak eerder in 2018 op het Bouwstenen congres over de grote verbouwing van Nederland. Nu, 3 jaar later, is hij verantwoordelijk voor de uitrol van het klimaatakkoord in Europa en opnieuw te gast. We gaan met hem in gesprek over wat we nodig hebben om zoals hij destijds zei: tot 2050 zo’n 50 gebouwen per dag aan te kunnen pakken.

Kies je carrière in Maatschappelijk Vastgoed

Wil jij impact maken en meewerken aan de grote verbouwing van Nederland? Laat je cv achter op www.bouwstenen.nl en maak meteen kans op vrijkaarten voor de Maatschappelijk Vastgoeddag.

Ga voor programma en aanmelden naar agendamaatschappelijkvastgoed.nl