Activiteit

Green Buildings Regatta (CFP Green Buildings)

09 sep
9 september 2022
Evenement
5 april 2022 | 1 minuut lezen

Green Buildings Regatta op 9 september

Het is weer zover! De datum is bekend en op vrijdag 9 september 2022 vindt de 17e editie van de Green Buildings Regatta plaats. Ben jij erbij? De inschrijving is vanaf nu geopend!

Ieder jaar organiseert CFP Green Buildings de Green Buildings Regatta. Deze zeilrace is een mooie kans om de banden met klanten of collega’s te versterken. Met de wind in de zeilen, omringt door de natuur, komen de nieuwe duurzame ideeën vanzelf los! Meedoen? Meld je dan snel aan, want vol is vol.

Een unieke, spannende zeilwedstrijd

Met meer dan 200 mensen strijden om de felbegeerde bokaal: de Green Buildings Regatta biedt een unieke ervaring om met je team een echt zeilevenement mee te maken. De zeilregatta is de uitgelezen kans om in informele sfeer de banden met klanten en/of collega’s te versterken en je netwerk verder uit te breiden. Alle deelnemers houden zich bezig met het verduurzamen van gebouwen, dus er kunnen mooie samenwerkingen ontstaan! Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan hier een terugblik van de regatta in 2021 en zie waarom je dit event niet kan missen!

>> Meld je aan! <<