Activiteit

Event Dienst Verwerving x TRIP x FMN Young

08 jun
Den Haag
8 juni 2022
10:00 tot 16:00
Evenement
Profielfoto van Sanna Burgers
Sanna Burgers
1 minuut lezen

“Samen maken wij goed politiewerk mogelijk”, dat is waar wij ons als Politiedienstencentrum (PDC) iedere dag voor inzetten en daarmee het politiewerk van morgen net iets beter maken. De dienst Verwerving, als onderdeel van het PDC, draagt zorg voor de juiste producten en diensten, zodat alle medewerkers zich optimaal kunnen focussen op hun politiewerk. 
 
Op 8 juni laat de politie in samenwerking met FMN Young en TRIP (Traineeship Rijksinkoopprofessionals) graag zien aan facilitaire studenten en Young Professionals hoe de dienst Verwerving van de politie werkt. De dag bestaat uit zowel een plenair als interactief gedeelte, waarin je in break-outsessies kennis kunt maken met een specifiek product of dienst van de politie, die je nergens anders gaat tegen komen. Bijvoorbeeld de drone! Een uitgebreid dagprogramma volgt later. 
 
De dag is geheel verzorgd met koffie, thee, lunch en nodige tussendoortjes. Om 10:00 uur trapt de directie van de dienst Verwerving de dag af en we sluiten om 16:00 uur af met een netwerkmoment. 
 
Ben jij onder de 35 jaar én student of young professional en heb jij affiniteit met facility management en/of inkoop? Dan zien we je graag op 8 juni in Den Haag! Aanmelden is verplicht en kan via deze link: https://lnkd.in/e5Ka2U7D

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in, hopelijk jullie ook!