Activiteit

Facto Congres 2022: 'Future way of working'

15 sep
15 september 2022
09:30 tot 18:00
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
1 minuut lezen

Nu de coronamaatregelen zijn opgeheven en de kantoren weer open, zijn veel organisaties bezig met de herijking van hun workplace-concept en het verder bepalen van hun (hybride) werkplekstrategie. Daarbij komen tal van vragen aan de orde, zoals: wat betekenen de veranderingen voor de indeling en inrichting van de werkomgeving, voor de facilitaire dienstverlening, voor de grootte van de kantoren (gaan we vierkante meters inleveren of niet en wanneer gaan we daarover een besluit nemen?) en voor het in verbinding blijven met collega's, die gewend zijn geraakt om één of meerdere dagen per week thuis te werken en die niet meer zo hard lopen om terug naar kantoor te komen? 

Alle reden dus om tijdens het Facto Congres op donderdag 15 september 2022 het thema 'Future way of Work' centraal te stellen. Het congres, waar net als voorgaande jaren weer 175 tot 200 FM-professionals worden verwacht, bestaat uit een plenaire opening (door Danielle Braun) en sluiting (door acteur Loek Peters). Daartussen zijn er in drie rondes parallelle presentaties, onder meer over de weg naar een Paris Proof-kantoor (case a.s.r.), de renovatie van het kantoor van de Nederlandsche Bank, hybride werken: wat werkt wel en wat niet (met PwC, ProRail en Nationale-Nederlanden), datadriven workspace bij Booking.com, het kantoor als place to be (met Daaf Serné van Miro, Thomas Zwart van Capital C en Jan Willen van de Sande van Powerplant) en IFM als game changer in de hybride werkomgeving (praktijkcase Philips). 

Prijzen

De toegangsprijs bedraagt €575,- per persoon. Deze prijs is incl. koffie, thee, lunch, borrel en excl. btw en een jaar lang gratis toegang tot alle content op facto.nl. (Vanaf 15 september 2022). Abonnees van Facto.nl ontvangen €50,- korting op de toegangsprijs en betalen €525,-

Kom je met één of meer collega's naar het congres? Dan geldt een aantrekkelijke korting en betaal je € 495,- (normale prijs € 575,-). Alle deelnemers krijgen bovendien gratis* toegang tot alle content op facto.nl voor één jaar.

Voor alle informatie: ga naar de website van het Facto Congres.

 

Locatie

Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein