Activiteit

World Workplace Europe '23

22 maa t/m: 23-03-2023
22 maart 2023 - 23 maart 2023
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
19 juli 2022 | 1 minuut lezen

FMN, IFMA en EuroFM organiseren opnieuw samen de inspirerende conferentie: World Workplace Europe®. Op 22 en 23 maart 2023 ben je van harte welkom in Rotterdam! Het centrale thema van dit jaar is: “FM leading the transformation towards a balanced future”.

World Workplace Europe is in Europa het grootste event voor facility managers en aanverwante stakeholders. Een jaarlijks terugkerend evenement dat het delen van ideeën en kennisuitwisseling faciliteert tussen professionals die de gebouwde omgeving in de breedste zin van het woord ondersteunen en onderhouden. Dit mede om slimmere, efficiëntere, gezonde, duurzame en veilige faciliteiten te garanderen.

Unieke locatie
Dit jaar is de Schiecentrale in Rotterdam de locatie voor ons inspirerende evenement. Het is een écht architectuuricoon en creatieve hotspot. Het gerenoveerde industriecomplex in de haven wordt 2 dagen lang het centrum van Facility Management in Europa.

Over World Workplace Europe®
Deze conferentie is het originele allesomvattende leer- en netwerkevenement over faciliteiten en hoe deze te beheren. Er is een mooi programma voor iedere Facilitair Managementprofessional voor elk punt in je carrière en in alle soorten faciliteiten. World Workplace Europe is de gouden standaard voor het ontdekken van nieuwe ideeën en technologie van over de hele wereld, die een impact hebben op de Europese Facility Management-industrie.

Benieuwd naar alle informatie, het programma én de tickets voor het event?
Blijf op de hoogte via de website van World Workplace Europe.