Activiteit

World Workplace Europe '23

22 maa t/m: 23-03-2023
22 maart 2023 - 23 maart 2023
08:30 tot 19:30
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
2 minuten lezen

FMN, IFMA en EuroFM organiseren opnieuw samen het grootste event voor de facilitaire professional World Workplace Europe®. Op woensdag 22 en donderdag 23 maart 2023 ben je van harte welkom in Rotterdam! Het centrale thema van dit jaar is: “FM leading the transformation towards a balanced future”.

World Workplace Europe is in Europa het grootste event voor facility managers en - professionals. Een jaarlijks terugkerend evenement dat het delen van ideeën en kennisuitwisseling faciliteert tussen professionals die de gebouwde omgeving in de breedste zin van het woord ondersteunen en onderhouden. Dit mede om slimmere, efficiëntere, gezonde, duurzame en veilige faciliteiten te garanderen.

Unieke locatie
Dit jaar is de Schiecentrale in Rotterdam de locatie voor ons inspirerende evenement. Het is een écht architectuuricoon en creatieve hotspot. Het gerenoveerde industriecomplex in de haven wordt 2 dagen lang het centrum van Facility Management in Europa.

Over World Workplace Europe®
Deze conferentie is het originele allesomvattende leer- en netwerkevenement over faciliteiten en hoe deze te beheren. Er is een mooi programma voor iedere Facilitair Managementprofessional voor elk punt in je carrière en in alle soorten faciliteiten. World Workplace Europe is de gouden standaard voor het ontdekken van nieuwe ideeën en technologie van over de hele wereld, die een impact hebben op de Europese Facility Management-industrie. Het congres wordt afgesloten met een FM-party op donderdag 23 maart 2023. Congresdeelnemers krijgen enkele consumptiebonnen. Extra drankjes zijn dan voor eigen rekening. FMN leden, die niet naar dit congres komen, kunnen wel komen borrelen! De drankjes zijn dan voor eigen rekening. 
Kom je ook het glas met ons heffen?

Benieuwd naar alle informatie, bereikbaarheid, het programma én de tickets voor het event?
Blijf op de hoogte en bestel je tickets via de website van World Workplace Europe.


Locatie

Sint-jobsweg 116
3024 EA Rotterdam
Profielfoto van Ellen van der Veen
23 februari 2023
Profielfoto van Ellen van der Veen
23 februari 2023

Goedemorgen, een indrukwekkende lijst interessante sprekers! Ik kom graag. Is er voor FMN leden korting?

Met vrolijke groet,

Ellen van der Veen

VFM Facility Experts