Activiteit

Ledenraadpleging

13 sep
13 september 2023
Vergadering
Profielfoto van FMN Redactie
1 november 2022 | 1 minuut lezen

Beste leden van FMN.

Graag nodigen wij je uit op woensdagavond 13 september 2023 om met ons mee te denken over de toekomst van Facility Management Nederland. Het bestuur vertelt je meer over het strategisch raamwerk van FMN en gaat in op de plannen en ideeën voor de komende tijd. We zijn een vereniging en jouw inbreng is onmisbaar. Tijdens deze avond betrekken wij jou als (actief) lid bij wat we als vakvereniging in 2024 willen doen. Ophalen van reacties, plannen en doelen beter krijgen, en elkaar enthousiast maken! 

NB: tijdens deze avond nemen we geen officiële besluiten; het is echt bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan. En niet alleen de conceptplannen van het bestuur komen ter sprake, ook zullen onze expertteams deze avond van zich laten horen! 

Meer informatie over de exacte tijden volgen spoedig. 


Aanmelden:

Je kunt je alvast aanmelden door je op 'aanwezig' te zetten op de website via onderstaande button (Let op: je moet ingelogd zijn!). 
Let op: deze bijeenkomst is alleen te bezoeken door (betalende) FMN-leden en is dus niet toegankelijk voor (gratis) deelnemers van het platform!

Met vriendelijke groet,
Namens het Bestuur en Verenigingsbureau

Michel Tobé
Voorzitter FMN 

Locatie

Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.