Activiteit

FMN Connect XL: Reconnect with nature & FMN Student Awards

16 nov
Donderdag 16 november 2023
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
3 minuten lezen

LET OP: Het evenement is UITVERKOCHT.
Meld je via Eventbrite aan voor de wachtlijst, en wellicht kan je er dan tóch nog bij zijn!

 

Op donderdag 16 november is het zover: dan vindt de najaarseditie van FMN Connect XL plaats. Dit jaar op een wel heel inspirerende locatie: Museon-Omniversum in Den Haag! Deze locatie staat geheel in het teken van het thema 'One Planet' met als missie om samen een duurzamere toekomst te realiseren. Ontdek ons fantastische programma vol boeiende keynotes sprekers en leerzame en actieve break-outsessies. Re-connect with nature én met je vakgenoten uit heel het land. Meld je snel aan want vol is vol! 

Reconnect with Nature

FMN Connect XL staat geheel in het teken van 'Reconnect with nature'. Wij worden beïnvloed door de natuur en oefenen op onze beurt invloed uit op de natuur. Juist in deze tijd, waarin vraagstukken rondom klimaatverandering en duurzaamheid voor de facility professional van groot belang zijn. Een dag om te ‘reconnecten’, niet alleen met jouw vakgenoten, maar ook met de natuur!

Ontmoet je collega's tijdens de vele netwerkmogelijkheden, neem deel aan één van de subsessies, en laat je inspireren over 'sociaal oergedrag' door keynotespreker Patrick van Veen, gedragsbioloog, 'apenexpert' en o.a. bekend van het tv-programma Married at First Sight. Hij zal ingaan op de vraag waarom we bepaald gedrag vertonen of waarom problemen ontstaan. Leer van de sterke sociale cohesie bij apen over de gevolgen van het hybride werken of over thema's als diversiteit en inclusie. Apen houden ons hierbij een perfecte spiegel voor! 

Frank Croes zal jou inspireren met zijn slotkeynote. Frank is partner van het 'Centrum voor meervoudige waardecreatie' en programmamanager Circulaire Economie aan de HAN University. Met zijn team helpt hij organisaties in de regio bij de omslag naar toekomstbestendigheid. 

“Last but not least, de finale en uitreiking van de FMN Student Awards. Altijd weer een bijzonder spannend en feestelijk gebeuren!” Meld je nu aan voor dit event via Eventbrite.

Zet donderdag 16 november alvast in de agenda! Je wordt ontvangen met een lunch; het programma duurt de hele middag. In de ochtend vindt het FMN-NFC-Benchmark event plaats, georganiseerd door onze partner Colliers. 

NB: voor leden is deze dag gratis. Nog geen lid? Meld je hier aan bij FMN, dan kun je ook aan al onze andere events deelnemen! 
Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Neem dan contact op met Nancy Cohen via evenementen@fmn.nl.

Bekijk hier de aftermovie van het vorige event:

 

Locatie

Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
Nederland
Profielfoto van Jannemarie Vergunst
10 maanden geleden
Profielfoto van Jannemarie Vergunst
10 maanden geleden

Nu al zin in! 

Profielfoto van Marcel van Dommelen
7 maanden geleden
Profielfoto van Marcel van Dommelen
7 maanden geleden

Leuk! Inclusief bijdragen van twee HAN-collega's!