Activiteit

FMN Connect XL: Reconnect with nature & FMN Student Awards

16 nov
16 november 2023
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
2 minuten lezen

Op donderdag 16 november is het zover: dan vindt de najaarseditie van FMN Connect XL plaats. Dit jaar op een wel heel inspirerende locatie: Museon-Omniversum in Den Haag! Deze locatie staat geheel in het teken van het thema One Planet met als missie om samen een duurzamere toekomst te realiseren. De 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (SDG’s), staan aan de basis van het verhaal dat deze locatie in haar exposities en activiteiten wil uitdragen. 

Meld je aan voor dit event!

Reconnect with Nature

Deze dag zal in het teken staan van 'Reconnect with nature'. Helemaal passend bij de locatie dus! De natuur heeft invloed op ons als mens en wij op de natuur. Juist in deze tijd, waarin vraagstukken rondom klimaatverandering en duurzaamheid voor de facility professional extra urgent zijn. Een dag om te ‘reconnecten’, niet alleen met jouw vakgenoten, maar ook met de natuur!

Ontmoet je collega's tijdens de vele netwerkmogelijkheden, neem deel aan één van de subsessies, en laat je inspireren over 'sociaal oergedrag' door keynotespreker Patrick van Veen, gedragsbioloog en o.a. bekend van het tv-programma Married at First Sight. Hij zal ingaan op de vraag waarom we bepaald gedrag vertonen of waarom problemen ontstaan. Hij gebruikt hierbij het gedrag van apen als voorbeeld. Zij bieden ons een perfect kader waarbinnen we onze problemen aan een onderzoek kunnen onderwerpen. Ook Frank Croes (programmamanager 'Centrum voor meervoudige waardecreatie' aan de HAN) zal een presentatie geven. Hij is expert op het gebied van duurzame gebiedsontwikkeling en adaptie van gebouwen aan de omgeving. Last but not least vindt ook de finale en uitreiking van de FMN Student Awards deze middag plaats! Meld je aan voor dit event via Eventbrite.

Voorlopig programma (alles onder voorbehoud):

Ochend: Benchmark XL (alleen op uitnodiging)
12.00 – 12.45: Ontvangst met lunch
12.45 – 13.00: Opening
13.00 – 14.00: Keynote Patrick van Veen, gedragsbioloog
14.00 – 15.00: 1e Ronde subsessies 
15.00 – 15.30: Pauze
15.30 – 16.30: 2e Ronde subsessies 
16.30 – 17.30: Uitreiking FMN Student Awards & Slotkeynote
17.30 – 18.30: Netwerkborrel.

Zet donderdag 16 november alvast in de agenda! Je wordt ontvangen met een lunch; het programma duurt de hele middag. In de ochtend vindt het FMN-NFC-Benchmark event plaats, georganiseerd door onze partner Colliers. 

NB: voor leden is deze dag gratis. Nog geen lid? Meld je hier aan bij FMN, dan kun je ook aan al onze andere events deelnemen! 

Meld je aan voor dit event!

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Neem dan contact op met Nancy Cohen via evenementen@fmn.nl.

Bekijk hier de aftermovie van het vorige event:

 

Locatie

Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
Profielfoto van Jannemarie Vergunst
9 augustus 2023
Profielfoto van Jannemarie Vergunst
9 augustus 2023

Nu al zin in!