Activiteit

CFP Innovatiedag

07 nov
Donderdag 7 november 2024
13:00
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
1 minuut lezen

Schrijf je in voor de CFP Innovatiedag op 7 november

Inspiratie opdoen omtrent innovatieve oplossingen en nieuwe trends? Dan ben je bij de Innovatiedag van CFP Green Buildings aan het juiste adres. Dit is dé middag waarop de nieuwste innovaties binnen de vastgoedsector worden gepitcht. Alles komt aan bod, van duurzame technologieën tot innovatieve oplossingen voor de toekomst.

Wat kun je verwachten?

De vastgoedsector staat bol van nieuwe ideeën en plannen. Er wordt volop geïnnoveerd richting duurzame, toekomstbestendige gebouwen. De CFP Innovatiedag is dan ook ideaal om weer up to speed te raken.

In hoog tempo pitchen verschillende ondernemers hun ideeën en uitdagingen. Geloof ons: dat is opletten geblazen met maar zes minuten per pitch. Kort maar krachtig, mét ruimte om kritische vragen te stellen. Blijft een idee of vraag bij je hangen? Dan is de eindborrel het perfecte moment om elkaar nog eens aan te schieten of nieuwe connecties te leggen.

 

Schrijf je gratis in
Kom op 7 november langs bij CFP Green Buildings voor een inspirerende middag vol baanbrekende ideeën, boeiende pitchers en grensverleggende technologieën. Mis deze kans niet om te netwerken en je kennis te verbreden.
Schrijf je hier gratis in en laat je inspireren.

🗓️ 7 november 2024
🕐 Vanaf 13:00 uur
📍 CFP Green Buildings kantoor in Naarden (Onderwal 16 in Naarden)

Locatie

Onderwal 16
1411 LV Naarden
Nederland