Activiteit

FMN op Design District

05 nov
5 november 2021
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
28 september 2021 | 2 minuten lezen

FMN biedt haar deelnemers tijdens Design District (3 t/m 5 november a.s.) exclusieve, thematische wandelroutes over de beursvloer aan alsmede een exclusief programma op 5 november. Design District vindt, zoals we inmiddels gewend zijn, plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. 

Design District

Gratis toegang voor FMN deelnemers - voor een gratis entreebewijs klik hier

Design District heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en is tijdelijk van een zomerbeurs een herfstbeurs geworden. Het is een van de grootste vakevenementen voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is de beursvloer van ruim 7.500 m² gevuld met presentaties van de 150 mooiste interieurmerken. Ook vind je er exposities van design academies en jonge ontwerpers en kun je diverse lezingen volgen. Meer informatie over Design District vind je hier. Wil je goed op de hoogte blijven van de ontwikkeling van Design District? Meld je dan aan voor de Design District nieuwsbrief. 

Meer diepgang met FMN's thematische routes over de beursvloer

FMN deelnemers downloaden de thematische routes hier

FMN ziet het als haar taak om trends te herkennen, het maatschappelijk belang te duiden en haar deelnemers te gidsen in de mogelijke oplossingen. Om de huidige trends tijdens Design District hen te kunnen delen, hebben wij alle exposanten onder de loep genomen en acht wandelroutes gemaakt met verschillende thema’s, te weten: Vintage, Ambachtelijk, Duurzaam, Omgevingsgeluid, Modulariteit, Smart Meubilair, Elders Werken en Cash and Carry. Zo kun je per trend snel en doelmatig over de beursvloer reizen en bij deze stands zelf extra informatie over deze belangrijke thema's inwinnen.

Themagesprekken en exclusieve ontvangstruimte voor FMN deelnemers

Schrijf je hier in voor de themagesprekken of een bezoek aan de FMN ontvangstruimte op 5 november a.s.

Op 5 november organiseren we voor FMN deelnemers een 8-tal themagesprekken over 'vintage/ambachtelijk', 'duurzaam/omgevingsgeluid', 'modulariteit/smart meubilair' en 'elders werken/cash and carry'. Op deze dag is het ook mogelijk om gewoon even binnen te wippen in onze eigen FMN-ruimte. Hier kunnen we gedachten uitwisselen over de hedendaagse uitdagingen van het vak. Wel even van tevoren hier inschrijven!

Nog even de aanmeldmogelijkheden op een rijtje

  • FMN deelnemers kunnen Design District gratis bezoeken, thematische wandelroutes over de beursvloer downloaden én zich inschrijven voor het exclusieve FMN programma: aanmelden doe je hier
     
  • Ben je nog geen FMN deelnemer en wil je wel van deze (en toekomstige) voordelen gebruikmaken? Sluit je dan als FMN deelnemer. Meer informatie vind je op onze informatiepagina met abonnementsvormen.
     
  • Ben je geen FMN deelnemer en wil je gewoon een ticket kopen voor Design District? Bezoek dan de website van Design District.

Locatie

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam