Nieuws

ACTIE - Nu 25% korting op de contributie!

Profielfoto van FMN Redactie
3 juni 2024 | 1 minuut lezen

FMN was trotse deelnemer aan de 25e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeer van 5 - 7 juni in Utrecht. En om dat te vieren lanceren we een toffe ledenwerfactie, de hele maand juni nog geldig. Lees snel verder! 

Word vandaag nog lid

Bij FMN geloven we in de kracht van samenwerking en kennisuitwisseling. Door je bij ons aan te sluiten, maak je deel uit van een dynamische community die zich inzet voor de groei en vooruitgang van het facilitaire vakgebied. Laat je inspireren door onze expertise en uitgebreide netwerk. Samen bouwen we aan een toekomst waarin facilitair management een centrale rol speelt in het succes van organisaties. Versterk jouw positie als facilitair professional en ontvang maar liefst 25% korting op jouw contributie tot eind van dit jaar! Maak je gebruik van deze aanbieding? Dan sluit je automatisch een lidmaatschap af voor het kalenderjaar 2025.

Als lid profiteer je van vele extra's. Ontdek en netwerk tijdens onze boeiende evenementen, vergroot je kennis en breid je professionele kring uit. Sluit je vandaag nog aan bij FMN en ervaar waarom wij bekend staan als de leukste facilitaire vereniging van het land! En: in 2025 bestaat FMN 30 jaar. Daar wil je bij zijn!