Nieuws

IFMA bundelt krachten met Chemical Insights Research Institute

Profielfoto van FMN Redactie
5 augustus 2024 | 3 minuten lezen

HOUSTON - De International Facility Management Association (IFMA) is een strategisch partnerschap aangegaan met het Chemical Insights Research Institute (CIRI) van UL Research Institutes, een gerenommeerde leider op het gebied van chemisch veiligheidsonderzoek en milieugezondheid. In deze samenwerking levert CIRI onderzoek en educatieve middelen waaronder e-learning, podcasts, artikelen, presentaties en webinars voor IFMA’s Knowledge Library, die meer dan 24.000 facilitaire professionals bedient. De twee organisaties overwegen ook gezamenlijke marketingpromoties en onderzoeksamenwerkingen.

“Zowel IFMA als CIRI erkennen dat het nu of nooit is wanneer het aankomt op het leggen van een grotere focus op duurzame praktijken die gezonde omgevingen, zowel binnen als buiten, waarborgen. Onze organisaties hebben veel respect voor industrieel onderzoek als een essentiële vereiste om bestaande en opkomende verwachtingen voor het beroep te begrijpen. De analyses en inzichten van CIRI zullen facilitymanagers helpen bij het nemen van beslissingen die resulteren in een lager risico en een hogere veiligheid” zei IFMA-president en CEO Don Gilpin.

IFMA heeft in 2021 het Strategic Partner Associations-programma opgericht. Dit programma is ontwikkeld door de meest vooraanstaande organisaties in de sector en biedt professionals in de gebouwde omgeving een samenhangende bron van interdisciplinaire vaardigheidstrainingen. 

“De kennis en onderzoeksinzichten van CIRI zullen duizenden IFMA-leden in staat stellen hun facility's tot topklasse te maken op het gebied van gezondheid en welzijn van de gebruikers” zei Marilyn Black, Ph.D., VP en Senior Technical Advisor voor CIRI. “Een van de eerste samenwerkingen tussen CIRI en IFMA zal bestaan uit het nemen van actiegerichte stappen voor gezonde lucht tijdens bosbranden.”

de International Facility Management Association (IFMA)

Opgericht in 1980, is IFMA de grootste en meest erkende vereniging ter wereld voor facility management (FM) professionals. Met meer dan 24.000 leden in meer dan 130 landen, is IFMA een belangrijke bijdrager aan de ontwikkeling van internationale FM-standaarden en werkt het samen met besluitvormers om FM-gerelateerd beleid in te voeren. IFMA biedt loopbaanprogramma's, permanente educatie en drie door de branche gerespecteerde certificeringen. Ook onderhoudt IFMA de grootste collectie FM-gerelateerde inhoud op het web en organiseert het wereldwijde evenementen. Met een visie om de wereld een betere plek te maken door een leidende rol te pakken in de toekomst van de gebouwde omgeving, gelooft IFMA in de voordelen van wereldwijde diversiteit, inclusie & sociale rechtvaardigheid. IFMA erkent dat duurzaamheid, veerkracht en verantwoord milieubeheer van groot belang zijn.

Ga voor meer informatie naar ifma.org en bezoek daarbij onze LinkedIn, YouTube, Facebook, Threads, X en Flickr pagina’s. Volg IFMA’s Connected FM podcast en blog voor deskundige inzichten over trending industrieonderwerpen.

Chemical Insights Research Institute

Het Chemical Insights Research Institute (CIRI) van UL Research Institutes is een non-profitorganisatie die zich richt op wetenschappelijk onderzoek, publicatie, educatie en communicatie over milieubelastingen als gevolg van technologieën en praktijken. Daarnaast onderzoeken ze de impact hiervan op de menselijke gezondheid en ontwikkelen ze processen om gezondheidsrisico's te verminderen. CIRI biedt bruikbare gegevens en middelen om fabrikanten, opvoeders, zorgverleners en consumenten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over milieugezondheid en risicoreductiestrategieën ter bescherming van de menselijke gezondheid.

UL Research Institutes

UL Research Institutes is een non-profit onderzoeksorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van de openbare veiligheid door middel van wetenschappelijke ontdekkingen. Sinds 1894 heeft hun onderzoek bijgedragen aan een veiligere, meer beveiligde en duurzame toekomst. Gericht op wereldwijde risico's—van brandpreventie en luchtkwaliteit tot veilige energieopslag en digitale privacy—voert UL Research Institues rigoureus onafhankelijk onderzoek uit. Daarnaast analyseren zij veiligheidsgegevens en werken ze samen met experts om bestaande en opkomende risico's voor de menselijke veiligheid te identificeren en aan te pakken. 

Voor het orginele artikel klik je op de onderstaand link naar de bron.