Nieuws

Heb jij de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie 2021 al ingevuld?

8 oktober 2020 | 1 minuut lezen

Eind 2019 gaf 80% van de facilitair managers aan actief bezig te zijn met innovatieve toepassingen. Maar hoe is dat nu? Kiezen we in deze uitdagende tijd voor bestaande oplossingen of gebruiken we juist vaker innovaties op gebied van facilitair management? CSU onderzoekt met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie 2021 hoe toonaangevende organisaties vernieuwing toepassen in een wereld die geregeerd wordt door COVID-19. In hoeverre zetten bedrijven een volgende stap in duurzaamheid, hospitality en workplace management? En welke impact heeft corona op innovatieve toepassingen en concepten?

Het onderzoek vindt voor het derde jaar plaats en biedt inzicht in de wijze waarop innovaties een bijdrage leveren aan de uitdagingen van elke organisatie. Ben jij benieuwd naar de positie van jouw organisatie ten opzichte van andere organisaties? Doe mee aan de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie 2021 en krijg een uniek inzicht in je eigen positie in de markt. De resultaten van dit onderzoek kun je gebruiken om de volgende stap te zetten in de vernieuwing van facility management binnen je organisatie.

Doe mee!

Meedoen kan via deze link. Als dank voor je deelname ontvang je direct na het invullen een terugkoppeling van je antwoorden in de vorm van een persoonlijke benchmark met je vakgenoten.