Nieuws

FMN gaat een samenwerking aan met de Hospitality Group

Profielfoto van FMN Redactie
15 augustus 2024 | 1 minuut lezen

FMN en Hospitality Group slaan de handen ineen!

Voor het achtste achtereenvolgende jaar is Hospitality Group verantwoordelijk voor de uitvoering van het Provider Performance Onderzoek (PPO). Voor komende editie is daarbij een samenwerking aangegaan met FMN. 

Deze samenwerking is ontstaan vanuit een gezamenlijke behoefte naar onafhankelijk onderzoek binnen de markt van facilitaire providers. Als onafhankelijke beroepsorganisatie vertegenwoordigt FMN de behoefte naar onafhankelijke informatie vanuit de facilitaire markt. Hospitality Group brengt in deze samenwerking haar onderzoeksmethode en jarenlange ervaring mee.

Onveranderd blijven de opzet en bewezen methodiek achter het onderzoek naar de providers met een hoge-knip-uitbestedingsvorm. FMN zet zijn netwerk in voor een nog betere afstemming met de wensen vanuit de markt en de beroepsgroep. Voor alle betrokkenen geldt dat de kwaliteit en de onafhankelijkheid van het onderzoek voorop blijft staan.

Save the date: presentatie onderzoeksresultaten tijdens de nieuwjaars FMN Connect XL op 23 januari 2025



Het PPO 2024 is intussen opgestart en de providers zijn uitgenodigd om deel te nemen. Snel vertellen wij meer over het thema, publicatiemoment en onze samenwerking. Wordt vervolgd!

Website PPO: https://fmproviderperformance.nl/