Nieuws

Finalisten JLL Winning Workplace Award 2021 bekend

Profielfoto van FMN Redactie
5 juli 2021 | 2 minuten lezen

ArcadisNationale-Nederlanden en PwC zijn de finalisten van de JLL Winning Workplace Award 2021. FMN-partner JLL overhandigt deze prijs aan de organisatie met de meest vooruitstrevende en innovatieve werkomgeving. Het thema van dit jaar is hybride werken.

De balans tussen thuis, op kantoor of elders werken staat centraal bij de JLL Winning Workplace Award 2021. Een goede balans is namelijk noodzakelijk voor een hybride werkomgeving. Ook draait het niet langer alleen om een aantrekkelijke, fysieke kantoorruimte: vergeleken met voorgaande jaren ligt de uitdaging veel meer bij de organisatie van de bedrijfsvoering. De jury let er dan ook op of FM, HR en ICT met elkaar verbonden zijn. Arcadis, Nationale-Nederlanden en PwC voldoen aan de vereisten en maken als finalisten kans op de award. Onderaan dit bericht krijg je een impressie van de werkomgevingen van de finalisten.

Breng jouw stem uit!

Van 15 augustus tot en met 15 september kun je stemmen op een van de finalisten via de website van Facto. JLL maakt de winnaar bekend tijdens het Facto Congres op 23 september 2021.

Lees het gehele persbericht op de website van JLL.

Arcadis

Werkomgeving Arcadis

Nationale-Nederlanden

Werkomgeving Nationale-Nederlanden

PwC

Werkomgeving PwC