Nieuws

PLAN@OFFICE nieuwe partner van FMN

12 januari 2022 | 1 minuut lezen

FMN verwelkomt weer een nieuwe partner: PLAN@OFFICE. PLAN@OFFICE creëert werkomgevingen die zich moeiteloos laten aanpassen aan de veranderende maatschappij. Er is een passende oplossing voor ieder inrichtingsvraagstuk.

Logo PLAN@OFFICEPLAN@OFFICE heeft zich aangesloten als Zilveren Partner van FMN.

PLAN@OFFICE IS gespecialiseerd in turn-key projecten, aanbestedingsprojecten en PPS projecten. Koninklijke BAM Groep NV en PLAN@OFFICE Nederland BV zijn een meerjarige overeenkomst aangegaan in een exclusieve samenwerking ten behoeve van PPS projecten, waarbij afbouw en inrichting van toepassing zijn. Inmiddels zijn de eerste PPS projecten een feit: Hoge Raad der Nederlanden (i.s.m. Kaan architecten) en PPS project Vernieuwing (renovatie) Rijnstraat 8 (i.s.m. OMA). Daarnaast is PLAN@OFFICE totaalinrichter, fabrikant en exclusief importeur en vertegenwoordiger van een selectie top fabrikanten uit de hele wereld. 

Maak kennis met PLAN@OFFICE op onze partnerpagina.

Ook partner worden? 

Wil je jouw bedrijf ook partner maken van FMN? Bekijk hier de mogelijkheden. Liever een bijdrage leveren als sponsor, supplier of adverteerder? Ook dat is mogelijk. Neem een kijkje in het aanbod om te zien wat het best aansluit bij jouw bedrijf en wensen.