Nieuws

De Facility Management-branche vindt vanaf nu eenvoudig relevante startups voor hun uitdagingen

Profielfoto van FMN Redactie
18 januari 2022 | 2 minuten lezen

De Facility Manager komt dagelijks zo zijn uitdagingen tegen. Uitdagingen waar startups soms prachtige oplossingen voor hebben. Die startups worden alleen nog niet altijd gevonden. Om dat makkelijker te maken is het FMTechEcosysteem gelanceerd door FMN Expertteam Technologie! Het ecosysteem heeft als doel om verbinding te maken tussen facilitaire organisaties met startups en scale-ups die innovatieve diensten en/of producten aanbieden.

De aftrap met de eerste 46 gave startups is een feit! Vanuit het duurzame SDG ecosysteem van PHI Factory is de basis voor het FM ecosysteem gelegd welke zich volledig richt op het in kaart brengen van tech startups en scale-ups die werkzaam zijn binnen de Facility Management Branche.

Voor de FM’er?

In de visual van het ecosysteem vind je drie verschillende FM thema’s waar de startups onder vallen:

  • Hospitality & Catering 
  • Werkomgeving & Inrichting 
  • Vastgoed & installaties 

Meer weten over de startups en wat ze doen? Check dan de volledige database. Mocht je een uitdaging hebben liggen als FM’er maar vind je hier niet de juiste startup in het ecosysteem. Het Expertteam helpt je graag verder! Neem daarvoor contact op.

Hoe verder?

Als startup kun je jezelf aanmelden voor het ecosysteem. Zo weet de FM’er jullie straks zo te vinden. Aansluiten gaat eenvoudig door de questionnaire in te vullen. Wij zorgen vervolgens dat je wordt opgenomen in de database en visual. Met bestaande vraagstukken kijken wij direct al of jullie gekoppeld kunnen worden aan organisaties. 

Daarnaast zal er met enige regelmaat een kort interview met een startup plaatsvinden waarin we spreken over hun doelen, wie ze als droomklant nog van dienst willen zijn en de groeifase van hun product of dienst.

Het Expertteam Technologie van FMN heeft als doel verbinden van de startups aan vraagstukken binnen het facilitair werkveld. Daar stopt het niet. Om te zorgen dat de innovatieve startups niet in valkuilen lopen bij de soms wat logge organisaties worden er best practices in beeld gebracht. Alles om te zorgen dat toekomstige samenwerkingsprojecten worden versneld en geoptimaliseerd!

Vragen? Neem contact op met Bruce Westeneng, Douwe Driehuis of Karlijn Sissingh via mail het Expertteam!

 

FMN ondersteunt graag dit soort initiatieven maar wijst erop dat geen screening plaats vindt, FMN doet dan ook geen uitspraak over kwaliteit en betrouwbaarheid van de opgenomen startups.