Nieuws

Terug in de schoolbanken met FMN en De Haagse Hogeschool

13 oktober 2020 | 1 minuut lezen

FMN viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Op De Haagse Hogeschool werd 40 jaar geleden gestart met de opleiding Facility Management. Een mooie gelegenheid voor de twee jubilarissen om samen het inspirerende congres FMN Connect XL: Back to school! te organiseren.

Hoe blijven wij de ontwikkelingen in onze veranderende wereld een stap voor? Om antwoord te geven op vragen als deze hebben we een interessant programma samengesteld. Het programma bestaat uit een keynote door prof. dr. Nick van Dam ('Leren en ontwikkelen in het digitale tijdperk'), verfrissende workshops, TechTalk-rondes en natuurlijk praktische break-outsessies met experts uit het facilitaire werkveld. Als afsluiting vindt de finale van de FMN Student Awards 2020 plaats. Het congres is volledig digitaal en wordt live uitgezonden vanuit De Haagse Hogeschool.

Gratis deelname

Je ticket voor FMN Connect XL: Back to school! bestel je hier. Zowel FMN-leden als niet-leden kunnen gratis deelnemen. Na het bestellen van je ticket ontvang je op een later moment de URL naar de pagina waarop je het congres kunt volgen op donderdag 12 november.