Nieuws

Tech ten top tijdens Bits, Bricks and Behaviour

14 oktober 2020 | 1 minuut lezen

Digitalisering, sensoring, augmented reality, blockchain, BIM… Alles op het gebied van gebouwinformatisering komt voorbij tijdens de online conferentie Bits, Bricks and Behaviour. FMN is deelnemer van dit interactieve evenement en is samen met de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering en de partners van het evenement tot een interessant programma gekomen. Breng jij in de week van 9 tot en met 13 november ook een digitaal bezoekje aan Bits, Bricks and Behaviour?

De laatste trends en ontwikkelingen in gebouwgebonden technologieën staan centraal tijdens de conferentie Bits, Bricks and Behaviour die in de week van de gebouwautomatisering plaatsvindt. Het programma biedt paneldiscussies, interviews, interactieve lezingen en business cases waarin oplossingen en antwoorden worden geboden. Er wordt onder andere stilgestaan bij de vraag op welke wijze de inzet van gebouwgebonden technologieën meerwaarde kan creëren voor facilitair managers en eindgebruikers. Iedere dag wordt een ander marktsegment toegelicht. Zo staat op donderdag 12 november het segment kantoor en bedrijfsgebouwen centraal. Lees hier het programma van Bits, Bricks and Behaviour.

Interactieve deelname

Als deelnemer van Bits, Bricks and Behaviour doe je actief mee. Via Mentimeter en de chat kan je je mening delen en reageren op stellingen en vragen. Op deze manier word je net als bij een fysiek evenement optimaal betrokken bij het programma en de inhoud.

Gratis aanmelden

Iedereen kan gratis deelnemen aan dit online evenement. Je kunt je hier aanmelden.