Nieuws

Jannemarie Vergunst de nieuwe verenigingsmanager van FMN

Profielfoto van FMN Redactie
1 augustus 2022 | 1 minuut lezen

Vandaag, maandag 1 augustus 2022, verwelkomt FMN Jannemarie Vergunst als nieuwe verenigingsmanager van FMN. Jannemarie is de opvolger van onze interim-verenigingsmanager Willem Helwegen, en wordt de spin in ons facilitaire web! Samen met het bestuur en bureau zal ze door haar ruime ervaring bij andere verenigingen zorgdragen voor alle mooie plannen en projecten waar FMN nu en in de toekomst mee bezig is.

Even voorstellen

"Graag stel ik mij kort voor. Ik ben vanaf 1 augustus de nieuwe verenigingsmanager voor FMN. Mijn naam is Jannemarie Vergunst, 53 jaar, woon in Woerden op korte afstand van het verenigingsbureau, ben getrouwd en heb twee (bijna) volwassen dochters.
Voor mijn indiensttreding heb ik een aantal jaren gewerkt voor een verenigingsmanagementbureau in Nijkerk en ondersteunde als verenigingsmanager drie à vier (beroeps)verenigingen, waaronder het Platform voor InformatieBeveiliging, de Vereniging Logistiek Management en de Nederlandse Mediatorsvereniging. Mijn roots in de verenigingswereld liggen echter bij het CNV, een grote vakbond, waar ik uiteenlopende functies heb vervuld: van hoofd bestuurssecretariaat, vrijwilligerscoördinator, beleidsadviseur tot projectleider. Ik heb daar geleerd en ondervonden dat een gezonde vereniging altijd in beweging is. Maar dat een stevig fundament daarvoor onontbeerlijk is. Ik hoop hieraan als verenigingsmanager van FMN een belangrijke steen te kunnen bijdragen zodat we, samen met collega’s, bestuur en leden deze mooie vereniging verder kunnen uitbouwen. Ik zie uit naar de kennismaking!"

 

Willem, bedankt!

Natuurlijk bedanken wij Willem Helwegen, onze interim-verenigingsmanager sinds oktober 2021, ook voor al zijn energie, ervaring en sturing binnen onze vereniging. We nemen gelukkig nog niet geheel afscheid van hem, want hij zal het bestuur voorlopig -waar nodig- nog blijven ondersteunen!

 

Profielfoto van Hans G.J. Topée
1 augustus 2022
Profielfoto van Hans G.J. Topée
1 augustus 2022

Welkom en Succes...!