Nieuws

Nieuwe Partner: TwynstraGudde

Profielfoto van FMN Redactie
14 november 2022 | 1 minuut lezen

De jarenlange samenwerking op het gebied van het bekende FMN marktonderzoek tussen TwynstraGudde en FMN is nu vastgelegd in een partnerschap. Waardoor wij onze samenwerking kunnen intensiveren, aldus Michel Tobé, voorzitter FMN. 

Facility & Workplace experience marktonderzoek
Het ene jaar staat de eindgebruiker centraal met onderwerpen zoals werknemerservaring of de werkomgeving. Het andere jaar komen onderwerpen aan bod die bij de facilitair professional hoog op de agenda staan. “Bij deze lange samenwerking past dan ook een zichtbaar partnerschap” aldus Corinna van Diepen-Knegjens, partner bij TwynstraGudde voor de FM adviespraktijk. FMN is blij dat TwynstraGudde zich aansluit als zilveren Partner.

Het populaire Facility & Workplace marktonderzoek geeft een representatief beeld over hoe het vakgebied er voor staat en wat de belangrijkste trends in facility management zijn voor de komende twee tot drie jaar. “Deze onderzoeksresultaten zijn van grote waarde voor onze FMN leden. Omdat ze inzage geven in de actuele ontwikkelingen in ons vakgebied”, aldus Michel Tobé, voorzitter FMN.

Het volgende Facility & Workplace marktonderzoek presenteren wij op ons FMN Connect XL evenement op 6 april 2023!