Nieuws

Doe jij mee met de Student Challenge op World Workplace Europe 2023?

Profielfoto van FMN Redactie
19 januari 2023 | 1 minuut lezen

IFMA (International Facility Management Association), FMN (Facility management Netherlands) en EuroFM organiseren op 22 en 23 maart 2023 in Rotterdam World Workplace Europe 2023. Op een unieke locatie, in de Schiecentrale, een oud elektriciteitsstation van de Rotterdamse haven wordt voorafgaand aan deze internationale conferentie de Student Challenge georganiseerd. En daar kan jij als facility management student aan meedoen!

Voor wie is dit interessant?
Studeer jij facility management op bachelor- en masterniveau? En wil jij met ons de uitdaging aangaan? Wij zijn op zoek naar 12 tot max. 16 dynamische en enthousiaste facility management studenten die graag willen deelnemen aan deze internationale Student Challenge.

Wij dagen jou als student uit om een mandaat te schrijven over hoe facility management een leidende rol kan spelen in organisaties om de werkomgeving beter te benutten. We vragen studenten om in groepen uit verschillende landen samen te werken om creatieve ideeën te bedenken over hoe facility management kan helpen om de werkomgeving maximaal te benutten bij de overgang naar hybride werken.

In de weken voorafgaand aan de conferentie worden de studenten opgedeeld in kleinere groepjes die virtueel gaan samenwerken aan een Challenge. De resultaten van deze uitdaging worden door het team gepresenteerd aan de bezoekers van deze conferentie. Het winnende team wordt gekozen door een professionele jury.

Hoe doe je mee?
Doe je mee aan de Student Challenge op World Workplace Europe 2023? En wil jij met ons de uitdaging aangaan? Geef je dan nu op vóór maandag 13 februari 2023!

Stuur een e-mail met een motivatiebrief in het Engels naar Laurens Lamberts laurens@eurofm.org. Vermeldt daarin je naam, naam van je opleiding en universiteit/ hogeschool, in welk jaar je zit, je leeftijd, nationaliteit en contactgegevens (incl. mobieltelefoonnummer en e-mailadres)

Halverwege februari ontvang je dan bericht of je al dan niet zijn geselecteerd bent voor de Student Challenge. Meer informatie lees je hier.