Podcast

#25 - De wereld van... Saskia van den Muijsenberg

Profielfoto van FMN Redactie
3 augustus 2021 | 2 minuten lezen

In deze derde aflevering van de FMN Podcast-zomerserie ‘De wereld van…’ praat Hans Topée met Saskia van den Muijsenberg: directeur BiomimcryNL en Minister van Buitenzaken.

Saskia is door haar werk en ervaringen een speler geworden op het snijvlak van natuur en organisaties en laat ons helder zien dat wij ook tot die natuur behoren en onze verantwoordelijkheid hebben. Ze ziet zeker vooruitgang bij bedrijven wat het klimaat betreft, maar we hebben wel haast.

Sakia's favorieten

Outro Lugar - Salome de Bahia - Yellow Productions

Titel: Outro Lugar
Artiest: Salome de Bahia
Jaar: 1999
Platenlabel: Yellow Productions
Spotify

Teeming - Dr. Tamsin Woolley-Barker - ISBN 978-1940468426

Titel: Teeming - How superorganisms work together to build infinite wealth on a finite planet (and your company can too) 
Auteur: Dr. Tamsin Woolley-Barker 
Jaar: 2017
ISBN: 978-1940468426

Over Saskia van den Muijsenberg

Saskia van den Muijsenberg

Directeur BiomimcryNL en Minister van Buitenzaken
Linkedin
E-mail

Zomerserie 'De wereld van...'

In 'De wereld van...' gaat Hans Topée in gesprek met een gast die zijn rol binnen en visie op zijn vakgebied deelt. De verandering in de wereld van vandaag, de menselijke maat en leiderschap… Hoe denkt de spreker daarover? Waar ontstaat de verandering en waar wordt deze door beïnvloed? Een andere gast, een andere kijk op deze zaken. Verder vertelt elke gast over zijn favoriete boek en lied. Kortom: persoonlijke gesprekken die je inspireren en stof tot nadenken bieden.

Wie komen er nog?

Wie zijn er al geweest?