Podcast

#35 Een facilitaire blik op de toekomst 3 – Het aanpassen van de dienstverlening aan snel veranderende marktomstandigheden

Profielfoto van FMN Redactie
7 december 2021 | 1 minuut lezen

“Een facilitaire blik op de toekomst” is een nieuwe serie binnen de FMN Podcast, vol gesprekken met leiders van invloedrijke bedrijven in Facility Management. Het vakgebied heeft het laatste jaar veel aandacht gekregen door alle ontwikkelingen als gevolg van corona, nieuwe manieren van werken en de energietransitie die bijdraagt aan een duurzamere wereld. Podcast-host Natalie Hofman (FMN Bedrijvenplatform) laat zien hoe de captains van facilitaire bedrijven naar de toekomst kijken. Hoe zien zij de wereld veranderen en hoe zien zij het vakgebied zich ontwikkelen. Welke rol hebben ze en hoe zorgen we gezamenlijk voor de beste, gezonde, veilige en duurzame werkplek voor alle werknemers in Nederland en daarbuiten. 

In deze derde aflevering spreekt Natalie Hofman met Remko Stolk (CEO HEYDAY) en Marco Feijen (Algemeen Directeur Facilicom Solutions). Zij zien hun rol steeds strategischer worden. Beide organisaties zijn volop in ontwikkeling. Mede door de ontwikkeling van de markt, nieuwe business modellen en een hybride manier van werken zijn Facilicom en HEYDAY in transitie om flexibel te kunnen blijven.

Deze podcast is ook te beluisteren op onder andere Spotify. Vind ons door te zoeken op FMN Podcast!

Bekijk deze aflevering:

Over de sprekers

Remko Stolk

Remko Stolk  
CEO bij HEYDAY Facility Management

Marco Feijen

Marco Feijen 
Algemeen Directeur bij Facilicom Solutions

Natalie Hofman

Natalie Hofman
Oud-voorzitter FMN, Directeur Felicias