Podcast

#14: 25 jaar facility management!

Waar staan we nu, 25 jaar na oprichting van de vereniging FMN, en wat heeft de wereld ons facilitaire vakgebied gebracht?

Profielfoto van Niels Peters
10 september 2020 | 1 minuut lezen

In deze eerste aflevering van ons nieuwe podcastkanaal FMN Podcast praten we met werk-professionals over ‘25 jaar facility management’, bespreken we veel zaken en kijken we een beetje vooruit. Waar staan we nu, 25 jaar na oprichting van de vereniging FMN, en wat heeft de wereld ons facilitaire vakgebied gebracht?

De wereld is aan het veranderen. We werken meer thuis, en leren, ontwikkelen en werken krijgen een andere dimensie. Dat vraagt veel van mensen, de opleidingen en organisaties. Van flexibiliteit tot over de grenzen van gebouwen heen kijken. Van kroketten tot stadsmanagement en van lokaal produceren en leveren tot het zijn van een ‘wereldburger’. Kansen te over voor ons vakgebied. Kansen die we moeten pakken. Niet volgend jaar of over een paar maanden, maar nu!

Hans Topée praat met Rachel Kuilenburg (docent/docent-onderzoeker aan De Haagse Hogeschool), Lennart Harpe (directeur/eigenaar Pridair BV | public affairs & coaching ) en Gerard de Bruijn (directeur/eigenaar Humanagement).

Informatie over de deelnemers