Nieuws

Verdient jouw product of dienst de CSU Innovatie Award 2021?

8 juli 2021 | 1 minuut lezen

Herken jij jezelf in het volgende? Je bent een jonge ondernemer en jouw product of dienst is dé oplossing voor actuele uitdagingen in de samenleving. Ook maakt jouw innovatie impact op de facilitaire branche. Ben jij deze persoon? Meld je dan aan voor de CSU Innovatie Award 2021!

CSU gaat weer op zoek naar slimme en duurzame producten en diensten die bijdragen aan een betere, gezondere en gelukkigere leefwereld en werkomgevingen. Met de CSU Innovatie Award versnel je het succes van jouw idee en ben je in no time betekenisvol voor het facilitaire vakgebied en de maatschappij. Anders gezegd: je maakt een wereld van verschil!

Begeleiding, investeringsbudget en goede PR

Als winnaar ontvang je een investeringsbudget van € 10.000,- en krijg je professionele begeleiding en coaching. Natuurlijk draagt het winnen van deze award bij aan de naamsbekendheid van jouw product/dienst. Goede marketing dus!

CSU Hospitality Congres

De CSU Innovatie Award 2021 wordt uitgereikt tijdens het CSU Hospitality Congres op 11 november a.s. FMN-voorzitter Michel Tobé zit ook dit jaar weer in de jury.

Aanmelden

Meld je aan en overtuig de jury van jouw innovatieve idee. Je kunt je tot 12.00 uur op 9 september a.s. aanmelden via de website van de CSU Innovatie Award