Nieuws

Win jij de FMN Student Awards 2020?

17 juni 2020 | 1 minuut lezen

Ben of ken jij de winnaar van de FMN Student Awards 2020? Deze prestigieuze awards worden toegekend aan de bachelor- en masterstudent die in het studiejaar 2019-2020 de scriptie met de meeste impact of grootste relevantie voor de ontwikkeling en innovatie van het facilitaire vakgebied hebben geschreven.

De FMN Student Awards zijn voortgekomen uit de FM Bachelor of the Year en FM Master of the Year. De FMN Student Awards 2020 worden weer mede mogelijk gemaakt door LOOFD, het landelijk overleg opleidingen facilitaire dienstverlening.

Waarom meedoen?

Met jouw scriptie (afstudeeronderzoek, thesis) rond je voor jezelf een belangrijke fase van je studie af. Maar je scriptie is meer dan dat. Met de kennis die jij tijdens je studie hebt vergaard, kun jij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en innovatie van het vakgebied. Niet alleen voor het bedrijf of de organisatie voor wie je onderzoek hebt uitgevoerd, maar ook voor andere spelers in het vakgebied. Met de FMN Student Awards bevordert FMN samen met de facilitaire opleidingen in Nederland innovatief facilitair onderzoek door bachelor- en masterstudenten en dragen we samen bij aan de ontwikkeling van het vakgebied.

Daarnaast zijn er prijzen te winnen. De winnaars van de FMN Student Awards 2020 worden in de gelegenheid gesteld om een internationaal FM-congres in Europa te bezoeken zoals World Workplace Europe of EFMC (ter waarde van maximaal € 1.500,-). Daarnaast zijn er voor zowel de winnaar als alle genomineerden nog andere prijzen, zoals een jaar lang gratis FMN-lidmaatschap en de mogelijkheid om een op het onderzoek gebaseerd artikel te publiceren.

Lees hier alles wat je moet weten over de deelnamevoorwaarden en het proces. 

Deadline inschrijven en bekendmaking winnaars

De inschrijving voor de FMN Student Awards 2020 staat open tot en met zondag 6 september 2020. De winnaars worden tijdens FMN Connect XL op donderdag 12 november 2020 bekendgemaakt.