Nieuws

Bedankt, jij maakt het verschil! Dag van de Schoonmaker

Profielfoto van FMN Redactie
15 juni 2022 | 1 minuut lezen

Wat zou er gebeuren als er een dag niet schoongemaakt wordt?

Vandaag staan we even stil bij alle schoonmakers en schoonmaaksters in Nederland, die dagelijks onze scholen, kantoren en werkplekken schoon houden. En vergeet vooral ook de schoonmaker thuis niet. Hoe vanzelfsprekend is het dat de toiletten schoon zijn en de prullenbakken geleegd zijn? Dit wordt gedaan door de schoonmaakkrachten die binnen- maar vaak ook buiten de kantoortijden onze verblijven schoon houden en zorgen voor een prettige, gastvrije en vooral schone werkomgeving. 

De 7e editie van De Dag van de Schoonmaker staat in het teken van ‘shinen’ én complimenten. Je bent heel waardevol. Jouw plezier in het werk, werkt aanstekelijk. Gelukkig zijn er mensen zoals jij. Met jou werken is altijd een feestje. Het zijn enkele eenvoudige complimenten waardoor jij je waardering voor deze mensen 'achter de schermen' kunt tonen. 

Ken jij de naam van jouw schoonmaakmedewerker?

Alle schoonmakers verdienen ook vandaag wat extra aandacht. Laat een compliment of attentie achter voor die schoonmaker die het verschil maakt bij jou op school, kantoor of thuis. Kijk voor meer informatie op de website van De Dag van de Schoonmaker.