Nieuws

Integrale Bedrijfsvoering, noodzaak voor de Toekomst...!

Profielfoto van Hans G.J. Topée
Hans G.J. Topée
4 april 2022 | 1 minuut lezen

Trots en blij is De Haage Hogeschool met de start van de éénjarige en bekostigde voltijdse masteropleiding Integrale Bedrijfsvoering (MIB) per september 2022.

Voor wie?

Deze master is gericht op studenten met een HBO bachelor Facility Management, Bedrijfskunde, HRM, Finance  of IT. Met deze unieke en nieuwe opleiding worden studenten opgeleid tot een managementfunctie op het terrein van de integrale bedrijfsvoering. De afgestudeerden hebben inzicht in de manier waarop verschillende ondersteunende diensten samenhangen en benaderd kunnen worden vanuit een integraal bedrijfskundig concept.

Daarbij is het centrale uitgangspunt het leveren van diensten en producten aan de interne en/of externe klanten van een organisatie. De studenten leren de beschikbare instrumenten strategisch in te zetten om de synergie binnen de organisatie te vergroten. Daarmee dragen ze in hun toekomstige functies bij aan de efficiency, slagkracht en duurzaamheid van de bedrijven en organisaties waar ze komen te werken.

De breedte en scope van de opleiding en de focus op integrale bedrijfsvoering zijn uniek in Nederland. 

Podcastserie

Om deze reden is dan ook een podcastserie opgenomen om toekomstige studenten en het werkveld op een mooie en informatieve wijze mee te nemen in de wereld van (integrale) bedrijfsvoering. Onder bezielende leiding van gastheer Hans Topee worden de gasten bevraagd op hun visie en kennis ten aanzien van Integrale bedrijfsvoering. Gesprekken waar ambitie, passie en bezieling centraal staan. Dus luister naar de afleverigen op <Podcast HHS Integrale Bedrijfsvoering> of bezoek de website master-integrale-bedrijfsvoering. En deel deze informatie in je netwerk.

Informatie

Mail naar MIB@HHS.nl

of

Rachel Kuijlenburg

Hogeschooldocent/ senior lecturer

+31 (0)6 57870895

r.kuijlenburg@hhs.nl

The Hague University of Applied Sciences

School of Facility Management