Activiteit

CFP Green Buildings Event 2021: Building Change

06 okt
Woensdag 6 oktober 2021
13:00 tot 18:00
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
1 minuut lezen

Op woensdag 6 oktober is het weer tijd voor het Green Buildings Event van FMN-partner CFP Green Buildings. ​De sprekers zijn bekend en het programma ziet er veelbelovend uit. Onder leiding van dagvoorzitter Twan Huys staan onder anderen architect Saartje van der Made, undercoveragent Marcel van de Ven, minimalist Dennis Storm, Pieter Pot-oprichter Jouri Schoemaker, Ommetje-professor Erik Scherder en Follow This-oprichter Mark van Baal op het podium. Ze inspireren je op unieke wijze om verder te bouwen aan verandering.

Locatie & programma

Het Green Buildings Event vindt dit jaar plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Bekijk het programma op de website van CFP Green Buildings. Informatie over de sprekers lees je hier.

Schrijf je in voor de workshops

Naast inspirerende keynotes, worden er ook workshops georganiseerd tijdens het Green Buildings Event. Ga zelf actief aan de slag met verduurzaming en verandering tijdens diverse workshops van 20 minuten. Schrijf je snel in, want vol = vol. Bekijk de beschikbare workshops en stel je ideale programma samen.

Schrijf je in voor de workshops

50% korting op kaartje als FMN-lid of FMN Partner!

De kaarten kosten normaal gesproken € 150,- , maar als FMN-lid of FMN Partner krijg je maar liefst 50% korting. Meld je via deze website aan en bemachtig een zeer gewild kaartje voor het Green Buildings Event 2021: Building Change!

Meld je aan!

Locatie

Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort