Activiteit

Benchmark XL: FM reality check

04 nov
4 november 2021
13:00 tot 17:00
Evenement
9 september 2021 | 1 minuut lezen

Benchmark XL vindt plaats op donderdagmiddag 4 november 2021. Het wordt dit jaar een kleine besloten bijeenkomst, alleen toegankelijk voor FMN leden met de module NFC Index. 

Het Benchmark XL event is gericht op kennisdeling en wordt jaarlijks georganiseerd vanuit de NFC Index en Colliers International voor de organisaties die benchmarken.

Benchmark XL - FM reality check

Onzekerheid lijkt de enige constante. Volledig thuiswerken, beetje terug naar kantoor, opnieuw verplicht thuiswerken. Het einde van de 1,5 meter afstand regel is een feit maar wat doet de delta variant in de herfst? Covid leek eerst tot een recessie te leiden maar feit is dat er nu meer banen zijn dan vacatures. Wat zijn de nieuwe zekerheden voor FM?

Eén zekerheid is dat Nederland hybride gaat werken. We gaan minder forensen maar hoe gaan we dat doen? Terug in het OV, meer met de auto of komen nieuwe vormen van mobiliteit nu versneld op? Een beetje duurzaamheid bestaat niet meer, volgen van de maatschappelijke norm betekent nu in de praktijk al volop verandering en een nieuw beleid.

Tijdens Benchmark XL - FM reality check gaan we tijdens twee sessies op zoek naar de nieuwe zekerheden van de hybride wereld. Op zoek naar de nieuwe functie van het kantoor, het effect van nieuwe vormen van mobiliteit op forensen, kantoorbezetting en de impact van de next crisis; de duurzaamheid crisis.

Inzicht in de trends, de feiten en benchmarks van het hybride werken*, nieuwe vormen van mobiliteit en duurzaamheid voor de facilitaire wereld.

Welcome to your FM reality check.

*Voor de hybride werken benchmark ontvangen deelnemers voorafgaand een vragenlijst.