Activiteit

Benchmark XL: Stress & performance op de werkvloer

25 okt
25 oktober 2018
15:00 tot 17:30
Evenement
Profielfoto van Inge Bouterse
(onbekend)
2 minuten lezen

De zevende editie van Benchmark XL vindt plaats op donderdag 25 oktober 2018. Dit evenement gericht op kennisdeling wordt traditioneel jaarlijks georganiseerd vanuit de NFC Index en Colliers International voor de organisaties die benchmarken. Met het samengaan van de NFC Index en FMN wordt Benchmark XL dit jaar voor het eerst in de middag gekoppeld met een FMN-bijeenkomst, waarbij alle FMN-leden (gratis) en andere belangstellenden (tegen betaling) welkom zijn. Tijdens Benchmark XL worden ook de Benchmark Awards uitgereikt.

Victor Lamme, hoogleraar en hersenonderzoeker van de Universiteit van Amsterdam is de keynote speaker van deze middag. Hij neemt ons mee in de wereld van neurologie: wat voor effect hebben prikkels op de werkvloer op ons brein en onze prestaties?
Als inleiding op Victor krijgen we een power college van Ruben den Uyl van de TU Delft over de laatste wetenschappelijke inzichten van stress en de werkomgeving.

De zevende editie van Benchmark XL vindt plaats op donderdag 25 oktober 2018. We zijn te gast bij het nationale topsportcentrum Papendal in Arnhem. Op deze thuisbasis van het Nederlands Olympisch Comité staat het beste uit jezelf halen centraal. Dit is ook het thema van Benchmark XL 2018: hoe stel je de medewerkers in staat het beste uit zichzelf te halen? Een programma met focus op welzijn, betrokkenheid, vitaliteit en performance in de kantooromgeving. Wat doet een kantooromgeving met mensen? Hoe kunnen we welzijn op kantoor stimuleren en wat is de toekomst van het kantoor en welzijn?

Het middagprogramma van het Benchmark XL congres is gratis te bezoeken voor de leden van FMN en andere belangstellenden zijn tegen betaling welkom. Het programma tot 15.00u is exclusief voorbehouden aan FMN-leden die meedoen aan de NFC Index. Deelname aan dit programma is voor hen ook volledig gratis.
Niet-leden zijn van harte welkom om aan het middagprogramma mee te doen. Voor hen geldt een toegangsprijs.

Programma

 • 09.30 – 15.00 uur: Dagprogramma FMN NFC-Index leden (besloten)
 • 14.30 - 15.00 uur: Inloop Benchmark XL
 • 15.00 uur: Aanvang Benchmark XL

Met als thema: 'Prikkels op de werkvloer'

 • 15.00 - 15.30 uur: Ruben den Uyl - Stress en de werkomgeving
 • 15.30 - 16.30 uur: Victor Lamme - Wat voor effect hebben prikkels op de werkvloer op prestaties?
 • 16.30 - 17.00 uur: Uitreiking Benchmark XL Awards
 • 17.00 - 18.00 uur Borrel

Deelnamekosten

 • FMN-leden: gratis.
 • FM-studenten die geen lid van FMN zijn: € 30,- excl. btw
 • Introducées leden: € 100,- excl. btw*
 • Niet-leden: € 150,- excl. btw*

*)EARLY BIRD actie t/m 15 oktober
Wil je als FMN-lid een introducé meenemen? Dat kan! Tot en met 15 oktober 2018 kun je met 50% korting een toegangskaartje voor jouw introducé(s) kopen; na die datum kost een kaartje voor een introducé(e) de gebruikelijke prijs van € 100,- (excl. btw).
Niet-leden betalen tot en met 15 oktober 2018 slechts € 100,- (excl. btw) voor hun toegang. Studenten betalen tot die datum slechts € 20,- (excl. btw). 

Annulerings- en no-show kosten

 • Tot en met woensdag 17 oktober 2018 is annuleren gratis.
 • Van donderdag 18 oktober tot en met maandag 22 oktober 2018 ontvang je 50% van je ticketprijs retour.
 • Bij annulering na maandag 22 oktober 2018 ontvang je 0% van je ticketprijs retour.
 • Voor leden geldt dat bij annulering na 24 oktober 2018 of no-show er 35€ excl. btw aan kosten in rekening wordt gebracht.

Aanmelden

FMN-lid? Houd dan je mailbox in de gaten voor je toegangscode voor je gratis aanmelding voor het middagprogamma of log hier in op het ledennet om daar jouw toegangscode te vinden. Het programma tot 15.00u is overigens alleen toegankelijk voor FMN-leden die deelnemen aan de NFC Index. De leden die het betreft hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen.
Nog geen lid? Ook dan ben je van harte welkom deel te nemen. Je betaalt dan een toegangsprijs. Je kunt hier een kaartje kopen. Via het bestelformulier kun je ook meteen FMN-lid worden, je toegangsprijs verrekenen we dan met je contributienota.

Locatie

Papendallaan 8
6816 VD Arnhem