Activiteit

FMN Connect XL: "Sociale Innovatie", de sleutel tot succes?

06 apr
Donderdag 6 april 2023
12:00 tot 18:30
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
3 minuten lezen

Op donderdag 6 april vindt de voorjaarseditie van FMN Connect XL plaats. Het belooft opnieuw een inspirerend en bruisend event te worden waar je bij móet zijn. Hadden we het tijdens onze najaars FMN Connect XL vorig jaar nog over innovaties binnen hospitality en de laatste foodtrends; in ons voorjaarsevent gaan we een stap verder met het thema Sociale Innovatie. Met o.a. de bekende breinwetenschapper Erik Scherder als keynote. We zijn deze dag te gast bij Green Village in Nieuwegein.

Dit event is volgeboekt! Wil je er toch bij zijn? Wellicht komen er de volgende dagen nog plaatsen vrij. Neem contact op met FMN: evenementen@fmn.nl

Wat mag je deze dag verwachten?

Facilitaire dienstverlening is en blijft, ondanks alle technologische vooruitgang, mensenwerk. Zonder gemotiveerde medewerkers geen facilitaire dienst. En daar liggen nu grote uitdagingen. Personeelstekorten; de roep om meer inclusiviteit en diversiteit; de gevolgen van robotisering; duurzame inzetbaarheid. Hoe ga jij als facility professional, samen met jouw team, om met deze uitdagingen? Laat je inspireren en informeren!

Inloop: 12.00 uur | Aanvang netwerkborrel ca 17.30 uur

We hebben een fantastische keynote. De bekende breinwetenschapper Erik Scherder zal op zijn kenmerkend begeesterde wijze jou meenemen in de invloed die de (gezonde) werkomgeving op het brein heeft. Als primeur presenteren we met trots de uitkomsten van ons Facility & Workplace Management marktonderzoek 2023 (FMN Marktonderzoek). Als bezoeker ontvang jij als eerste een gratis exemplaar. En ben je student? Noteer deze datum dan ook. Voor jou hebben we namelijk iets speciaals in petto: een workshop Netwerken! Ook is er een bedrijvenmarkt ingericht, waar onze parters jullie graag ontmoeten onder het genot van een goede kop koffie! 

Benieuwd naar alle sprekers? Meer info over het programma, de sessies en de sprekers vind je hier!

Toegangsprijzen en aanmelden FMN Connect XL

Als FMN-lid (professional - young professional) heb je gratis toegang tot het event.
Niet-leden, of gratis deelnemers van het platform dienen een betaalde ticket te kopen, maar daarna heb je wel recht op één jaar lidmaatschap tegen een korting van 50% van de normale contributie.

De prijzen voor niet-leden / introduceés zijn als volgt: (excl. BTW en servicekosten)

  • Professionals: € 160,-
  • Young professionals (t/m 30 jaar): € 80,-
  • Studenten: € 25,- 

Heb je een (gratis) ticket besteld, kom je niet naar het event, zonder afmelding? Dan stuurt FMN een no-show factuur van €50,- voor de gemaakte (catering)kosten.
 

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Neem dan contact op met Nancy Cohen via evenementen@fmn.nl.

Mogen wij je van harte welkom heten op dit inspirerende evenement? Meld je dan nu aan voor FMN Connect XL!
Let op: er is plaats voor maximaal 150 deelnemers. Meld je daarom snel aan. Vol is écht vol!

Graag tot ziens op 6 april!

Hartelijke groet, 
Namens het Bestuur en Verenigingsbureau

Michel Tobé
Voorzitter FMN 

Bekijk hier de aftermovie van het event:

 

Locatie

Blokhoeve 7
3438 LC Nieuwegein