Activiteit

World FM Day 2021

12 mei
12 mei 2021
Evenement
Soort: Online
Profielfoto van FMN Redactie
21 april 2021 | 1 minuut lezen

Woensdag 12 mei is het World FM Day: de dag waarop we alle nationale en internationale facilitaire helden in het zonnetje zetten! Iedere dag zorgen jij en alle andere professionals ervoor dat de werkomgeving optimaal is ingericht. De bijdrage die het facilitaire vakgebied levert aan het welzijn van mensen en het succes van organisaties, is enorm. Zeker het afgelopen jaar heeft het vakgebied haar relevantie getoond. Geen wonder dat het thema van World FM Day 2021 dan ook in het teken staat van COVID-19: 'De kracht van facility management - juist ook tijdens de pandemie’.

Kijk voor meer informatie over World FM Day op de website van Global FM. Hier kan je ook de afbeelding downloaden zodat je aandacht kunt vragen voor deze dag.

Gratis online event EuroFM

EuroFM organiseert op deze bijzondere dag een online event waaraan zowel EuroFM-leden als niet-leden gratis kunnen deelnemen. Het event richt zich op FM-studenten, docenten en diegenen die een toekomst in FM voor ogen hebben. Zij zullen namelijk een grote rol spelen ná de coronapandemie. Het event start om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kijk voor het programma en de aanmeldmogelijkheid op de website van EuroFM.

EuroFM World FM Day