Nieuws

FMN zoekt (afstudeer)stagiair!

Profielfoto van Jannemarie Vergunst
28 mei 2024 | 1 minuut lezen

Afstudeeropdracht Relationeel samenwerken

Onderwerp:   
Soort stage:
Periode:
Dagen aanwezig:
Stagebegeleider: 
Organisatie:   
Onderdeel: 

Relationeel samenwerken binnen contracten
Afstudeerstage
In overleg, maar bij voorkeur in de periode september 2024 – februari 2025
Ntb
René Bont (Equans) – 1e contactpersoon
Facility Management Nederland, FMN
Expertteam Huisvesten

Facility Management Nederland (FMN)

Hoe gaaf is dat! Stage lopen bij dé onafhankelijke beroepsvereniging binnen het facilitaire domein en aangrenzende vakgebieden zoals Vastgoed; HR en ICT: Facility Management Nederland (FMN)

Het FMN expertteam Huisvesten is op zoek naar een gedreven student voor een onderzoek naar relationeel samenwerken binnen contracten. Je loopt stage bij FMN, waarbij de begeleiding wordt verzorgd door vier deelnemers van het expertteam. Een uitgelezen kans om je netwerk te vergroten, het werkveld verder te ontdekken en een facilitair aangelegen onderwerp verder uit te diepen.

Meer over ons te weten komen? Kijk dan op: FMN Expertteam Huisvesten

Onderzoeksopdracht

Voor deze opdracht is een projectcanvas uitgewerkt, die is toegevoegd aan deze stageopdracht.

Doel

Het doel is het beschikbaar stellen van kennis en instrumenten over relationeel samenwerken. Door het kopiëren van best practices zijn we in staat om een gezamenlijke ambitie vast te leggen, de samenwerking te verbeteren tussen opdrachtnemer (ON) en opdrachtgever (OG) en beider belangen te dienen.

Resultaat

De opdracht moet resulteren in een overzicht van brondocumenten en instrumenten die per fase van het inkoop- en gebruiksproces ingezet kunnen worden door OG en ON om te komen tot een relationeel contract. We publiceren op de website van FMN als artikel of whitepaper, en vertellen het op een congres, event en/of een podcast.Inet

Deze stageplek wordt gefaciliteerd door FMN in opdracht van het FMN Expertteam Huisvesten. Naast de mogelijkheid om thuis te werken zal er in overleg een werkplek beschikbaar zijn op het FMN verenigingskantoor in Woerden. Daarnaast ben je ook welkom voor begeleiding en inspiratie op de werklocaties van Equans, Gebouwinzicht, Facilicom en FMHaaglanden. FMN biedt een stagevergoeding van 250,- per maand.

Interesse of eerst meer informatie?

Neem contact op met Jannemarie Vergunst, verenigingsmanager FMN via 06 – 11738094 of verenigingsmanager@fmn.nl.