Nieuws

SDG 4: Wat draagt facility management bij aan kwaliteitsonderwijs en een leven lang leren voor iedereen?

4 maart 2021 | 1 minuut lezen

De ambitie voor 2030 is het verzekeren van gelijke toegang tot kwalitatief onderwijs en het bevorderen van een leven lang leren voor iedereen. Dit geldt zowel voor het beroeps-, technisch als hoger onderwijs. Onderwijs is dé sleutel om veel uitdagingen binnen – onder andere – de Sustainable Development Goals op te lossen. 

Frans Melissen (Breda University), Marco Gramser (CSU), Stefan Hogervorst (Deksels Lekker) en host Wim Oolbekkink (SDG House Utrechtse Heuvelrug) spreken vandaag over SDG 4. Zij geven antwoord op de vraag hoe organisaties kunnen bijdragen aan het bieden van betaalbaar kwaliteitsonderwijs en een leven lang leren voor iedereen. Benieuwd hoe jij deze SDG kan implementeren? Bekijk de aflevering!

FM heeft grote invloed op behalen SDG's

Doe eens duurzaam! is dé videoproductie over hoe het facilitaire werkveld kan bijdragen aan het behalen van de 17 SDG’s: de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN. Facility management heeft op het behalen van de SDG's binnen organisaties een grote invloed, maar dit is vaak onvoldoende doorgedrongen tot de top van organisaties. FMN, Ifmec en SDG House Utrechtse Heuvelrug maken de invloed van FM in deze 17-delige videoproductie (één SDG per aflevering) duidelijk.

Samen maken we het verschil

Hoe is jouw organisatie bezig met SDG 4: Kwaliteitsonderwijs? Deel onze productie op jouw sociale kanalen voorzien van een gouden tip of praktijkvoorbeeld vanuit jouw organisatie, en gebruik daarbij de hashtag #DoeEensDuurzaam! Zo maken we samen het belang van FM kenbaar binnen ons vakgebied en ver daarbuiten! Wil je écht niks missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

Lees hier meer over Doe eens duurzaam! en bekijk de andere afleveringen!