Nieuws

FMN en Ifmec kondigen SDG-project aan op Dag van de Duurzaamheid

Profielfoto van FMN Redactie
9 oktober 2020 | 1 minuut lezen

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Een uitgelezen moment om aan te kondigen dat FMN en Ifmec starten met videoproducties over hoe FM kan bijdragen aan het behalen van de SDG's!

Het behalen van de SDG's is wereldwijd een enorme uitdaging en lukt alleen als ook bedrijven en instellingen zich hiervoor inspannen. FM heeft op alle SDG's een (zeer) grote invloed, maar dit is vaak (nog) niet bekend in de top van organisaties. In de afgelopen periode zijn voor alle 17 SDG's aansprekende facilitaire voorbeelden verzameld. De vraag is hoe we deze vele best practices op dit gebied nóg beter kunnen uitdragen binnen het vakgebied. Daarom de videoproductie 'Doe eens duurzaam!' waarin de krachten van FMN en Ifmec worden gebundeld.

Doe eens duurzaam!

Per aflevering van 20 minuten staan we stil bij één van de 17 SDG-doelen in de vorm van een paneldiscussie binnen een informele sfeer. Twee prominenten uit het werkveld en de gespreksleider gaan met elkaar in gesprek over de realisatie en problemen rondom de desbetreffende SDG in relatie tot FM. De aankomende weken worden de eerste afleveringen opgenomen. Dus stay tuned en doe duurzaam!

Lees verder over de SDG's

Lees meer over de duurzaamheidsdoelen op de website van SDG Nederland. In het SDG-boekje van Ifmec en SDG House Utrechtse Heuvelrug vind je best practices.