Podcast

#54 Regeneratief FM: Wat is het? En wat kan je hiermee?

Profielfoto van FMN Redactie
15 mei 2024 | 2 minuten lezen

We nemen meer dan we teruggeven, dit is geen volhoudbare situatie. Regenatief facility management kan het antwoord zijn op veel duurzaamheidsissues. Het is tijd om dit thema op de agenda te krijgen, vindt het FMN Expertteam Duurzaam & Sociaal.

Daarom gaat Alycia Biekram (Facilicom Solutions & FMN) in deze podcast in gesprek met Geerke Versteeg (PhiFactory) en Christel Simmelink (ISS) over wat regeneratief facility management is en waarom het zo belangrijk is. Regeneratief gaat namelijk niet alleen over de natuur en biodiversiteit, maar ook over de mens. Nieuwsgierig geworden? Beluister de podcast hierboven of via Spotify, of zoek meer informatie op bij regenaratieve boeren zoals Schevichoven, Boer Gerard em Mertz kleinfruit.

In de volgende aflevering wordt dieper ingegaan op hoe we dan kunnen teruggeven aan de aarde. Hierbij wordt ingezoomd op regeneratief boeren en de voedselpiramide.

Wil je nou meer weten over regeneratief facility management, maar ook over biodiversiteit?
Bekijk dan onze videoserie "Doe eens duurzaam: FM & de SDG's", de volgende afleveringen zijn passend bij dit onderwerp:

En beluister de poscast #46 Biodiversiteit deel 1: Wat is biodiversiteit? en #49 Biodiversiteit deel 2: Wat kan FM zelf doen? En lees de artikelreeks van drie over biodiversiteit

 

Benieuwd naar meer informatie op regeneratief FM? Beluister dan ook podcast deel 2 en neem onderstaande door: