Nieuws

FMN Student Awards weer van start!

17 juni 2021 | 1 minuut lezen

De aanmelding voor de FMN Student Awards 2021 is geopend! FMN gaat op zoek naar de bachelor- en masterstudent die het afgelopen jaar de scriptie (afstudeeronderzoek, thesis, etc.) met de grootste relevantie of impact voor het facilitaire werkveld hebben geschreven. Denk je dat jouw scriptie belangrijk is voor het FM-vakgebied? Of heb jij binnen jouw organisatie een bachelor- of masterstudent onderzoek laten doen en zijn de resultaten niet alleen voor jullie maar voor het hele vakgebied van belang? Mis deze kans dan niet en zorg ervoor dat jij of deze student het aanmeldingsformulier voor de FMN Student Awards 2021 invult!

Door mee te doen aan de FMN Student Awards 2021 bevorder je samen met FMN en de facilitaire opleidingen in Nederland innovatief facilitair onderzoek. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van het vakgebied en kennisdeling met de praktijk. Daarom zijn er voor zowel de winnaars als overige finalisten naast eeuwige roem en een gratis FMN-abonnement tot 31 december 2022, mooie prijzen te winnen. Wat dacht je van deelname, reis en verblijf aan een internationaal FM-congres binnen Europa, bijv. World Workplace Europe of EFMC, t.w.v. maximaal € 1.500,-? Een fijne beloning voor het harde werk dat je hebt geleverd!

Voorwaarden en beoordelingscriteria

Op deze pagina vind je alle informatie over je aanmelding voor de FMN Student Awards 2021. Je leest onder andere aan welke voorwaarden je onderzoek moet voldoen en welke criteria de vakjury gebruikt bij haar beoordeling.

Deadline aanmelden

Je kunt je tot en met zondag 5 september a.s. aanmelden voor de FMN Student Awards 2021 via dit formulier. Veel succes!

Ga naar aanmeldingsformulier