Nieuws

FMN en IFMA organiseren World Workplace Europe '21 in hybride vorm

Profielfoto van FMN Redactie
17 november 2020 | 1 minuut lezen

Op woensdag 17 en donderdag 18 maart organiseren FMN en IFMA het internationale evenement World Workplace Europe '21 in hybride vorm! Tijdens dit tweedaagse evenement ontdek je de nieuwste ideeën en technologieën vanuit de hele wereld. Deze editie van WWEU is extra bijzonder, omdat we uitzenden vanuit drie hubs in Nederland, Polen en Spanje. Je kunt de hub in Nederland zelfs fysiek bijwonen om zo nog meer uit WWEU21 te halen!

Zoals je gewend bent van WWEU biedt het evenement je een mooi programma vol interessante sprekers, sessies en keynotes. Business-filosoof Anders Inset opent WWEU21 met zijn keynote ‘Business philosophy from a wide prospective’. Technologie-trendwatcher Deborah Nas sluit het evenement af met ‘A.I. and the future of facility management’. Momenteel werken we hard aan de invulling van het programma. Houd daarom de website van WWEU in de gaten om te zien welke boeiende sessies er zijn toegevoegd.

Hubs in Nederland, Polen en Spanje

Tijdens WWEU21 zenden we uit vanuit drie hubs in Nederland, Polen en Spanje. Deze hubs zenden gelijktijdig verschillende sessies uit. De keynotes van Anders Inset en Deborah Nas worden echter in alle hubs uitgezonden. Uiteraard nemen we alle sessies op zodat je gemiste sessies via het platform kunt bekijken wanneer het jou uitkomt. 

Hub fysiek bijwonen

Je kunt de Nederlandse hub fysiek bijwonen en daar meedoen aan break-out-sessies en facility tours. Zo ervaar je WWEU21 nog beter! De locatie van de hub, het aantal tickets en de prijzen zijn momenteel nog onbekend en zijn afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Houd daarom onze website in de gaten voor het laatste nieuws hierover.

Bestel je kaartje met korting

Uiteraard krijg je als FMN-lid korting op je kaartje voor WWEU21. In plaats van €199,- betaal je voor het event €149,- (excl. btw). Je bestelt je kaartje via de WWEU-website. De prijzen voor het fysiek bijwonen van de Nederlandse hub worden op een later moment bekendgemaakt.