Nieuws

Online panelgesprek FMN & TwynstraGudde: Waarvoor naar kantoor?

18 juni 2020 | 1 minuut lezen

De economie opent geleidelijk en dit leidt ertoe dat organisaties het kantoor weer stapsgewijs durven te openen. Maar waarvoor open je het kantoor precies? Hierover gaan FMN en TwynstraGudde op donderdag 2 juli in gesprek met facility managers van onder andere Bol.com, ProRail en FMHaaglanden tijdens een online panelgesprek.

Tijdens het gesprek brengen Froukje Terpstra en Bote Scholtens van TwynstraGudde met name de behoeften van gebruikers naar voren. Waarvoor willen zij naar kantoor komen? En hoe onderzoek je dat? En waarvoor stel je als werkgever het kantoor open?

Onderzoek 'Facility & Workplace Experience 2020' leidend

Leidend voor het gesprek zijn stellingen gebaseerd op de uitkomsten van het onderzoek 'Facility & Workplace Experience 2020'. In dit onderzoek staan de drijfveren, waarden en behoeften van medewerkers in de werkomgeving centraal. De kijkers worden eveneens betrokken; tussendoor worden vragen gesteld aan hen. Door middel van polls en open vragen wordt dit een interactieve sessie. Lees hier meer over deze online bijeenkomst.

Aanmelden

Wil je het online panelgesprek kosteloos bijwonen? Meld je dan nu aan via de website van TwynstraGudde. Een paar dagen voor aanvang ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link naar de online sessie.