Nieuws

Nieuwe datum voor World Workplace Europe: 1 & 2 juni 2022

11 januari 2022 | 1 minuut lezen

De International Facility Management Association™ EMEA (IFMA EMEA), Facility Management Nederland (FMN) en The European Facility Management Network (EuroFM) hebben besloten om World Workplace Europe 2022 te verplaatsen naar juni 2022. Door nieuwe ontwikkelingen rond de omicron-variant zal World Workplace Europe worden verplaatst naar 1 en 2 juni 2022 op dezelfde locatie, Studio's De Hallen in Amsterdam.

“Het was een moeilijke beslissing om te nemen, maar we willen echt een fysiek evenement houden om te verbinden en iedereen weer bij elkaar te brengen. We zijn van mening dat deelnemers enorme waarde halen uit netwerkmogelijkheden en persoonlijk contact maken en ideeën delen”, aldus Managing Director van IFMA EMEA Lara Paemen.

Veiligheid blijft een prioriteit voor onze aanwezigen, sprekers en partners en we willen voldoende tijd nemen om de beperkingen op te heffen en het vertrouwen te vergroten om aanwezig te zijn. De sprekers en panelleden hebben zich opnieuw verbonden aan de nieuwe datum, dus we zijn verheugd om je hetzelfde programma te bieden als gepland met eersteklas keynote-sprekers, educatieve sessies, rondleidingen door faciliteiten, diepere duiksessies, rondetafelgesprekken en veel tijd om te netwerken en verbinding te maken.

We kijken er echt naar uit om iedereen in juni te zien en we zullen blijven updaten via de World Workplace Europe-site, waar we je aanmoedigen om een ticket te kopen en op de hoogte te blijven. Je kunt je persoonlijk of virtueel registreren op worldworkplaceeurope.ifma.org.