Nieuws

Regisseer jij de glimlach van het bedrijf? Studeer Facility Management!

Profielfoto van FMN Redactie
2 maart 2022 | 1 minuut lezen

Word de slimme regisseur die zorgt dat alles soepel loopt binnen een organisatie. Ga voor de HBO opleiding Facility Management, want als facility manager ben jij misschien wel de belangrijkste schakel van de gehele organisatie.

FMN is samen met alle HBO-opleidingen Facility Management een campagne gestart om studenten te werven voor de opleiding Facility Management. Er is veel vraag naar een nieuwe generatie facility managers. Daarom support FMN de belangrijke opdracht om de acht HBO-opleidingen ook voldoende toekomstige managers in de schoolbanken te laten krijgen.

Op onze speciale campagnepagina wordt de opleiding toegelicht. Dit gebeurt onder andere aan de hand van een aantal inside stories van eerste- en tweedejaars studenten Caitlin & Youk en vierdejaars studente Amber. Hoor de ins en outs uit de eerste hand. 

Is jouw organisatie opzoek naar recent afgestudeerde facility managers, of heb je een gave afstudeeropdracht beschikbaar die betrekking heeft op bijvoorbeeld hospitality, wellbeing, de werkomgeving of duurzaamheid? Laat het dan weten in de reacties onder dit bericht. Alleen samen brengen we ons vakgebied naar een (nóg) hoger niveau!